Star-Light FCF60GRTS

Aveti nevoie de un aragaz cu functii multiple, care sa va faca gatitul mai placut? De asemenea, vreti ca acesta sa aiba functi de aprindere electrica, dar care sa fie alimentat pe baza de gaz? Vestea buna este ca solutia exista. Un astfel de model este si aragazul Star-Light FCF60GRTS.(oferta de AZI aici)

Despre Star-Light FCF60GRTS

Design-ul acestuia il va face potrivit in orice bucatarie si ii va conferi o nota de modernism, in timp ce veti gati cat mai sanatos.

Star-Light FCF60GRTS
Aragaz Star-Light FCF60GRTS, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Siguranta plita si cuptor, Grill, Rotisor, Timer, 60 cm, Inox

Trebuie spus ca este un model rezistent, fiind realizat din inox. De asemenea, culoarea sa este tot inoxul. Dimensiunile (IxLxA cm) se pastreaza destul de potrivite, fiind de 89 x 60 x 60. Latimea este de 60 cm, fiind destul de buna.

Despre Star-Light FCF60GRTS

Aragazul Star-Light FCF60GRTS – criterii tehnice de care trebuie tinut cont cand il cumparati

Citeste si despre Samsung GW711K-B

Acest exemplar are o aprindere electrica, aceasta fiind usor de realizat, doar printr-o apasare de buton. In schimb, alimentarea sa se realizeaza pe baza de gaz, fiind un model potrivit celor care prefera gatitul la flacara.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Prezinta si functia de siguranta, astfel incat sa fiti feriti de momentele accidentale cand gazul ar putea fi pornit, iar flacara sa se stinga. In ceea ce priveste numarul arzatoarelor, trebuie spus ca sunt 4. Mai exacr, este vorba despre 2 arzatoare normale, dar si unul mare. De asemenea, are si un arzator mic pentru a pregati mancare in cantitati mai mici sau pentru a face o cafea sau chiar un ceai.

Cat despre puterea acestora, trebuie spus ca este una destul de potrivita. Mai exact, arzatorul cel mare are o putere de 3 Kw, necesara pentru prepararea alimentelor. Celui mic ii revine o putere de 0.88 kW. Pe cand arzatorul normal are si el o putere de 1.78 kW.

Citeste si despre Review-uri si pareri despre aragazuri

Functia de iuminare este utila intrucat veti putea vedea mai bine in interiorul acestuia, in ce stadiu se afla alimentele. Capacul acestui aragaz este confectionat din sticla, ceea ce il face mai usor de curatat. Dispune si de o tava, dar si de un gratar, acestea fiind accesorii utile, care vor face gatitul mai eficient. Caldura distribuita in interiorul cuptorului va face ca alimentele sa fie preparate intr-un mod cat mai sanatos.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Drept concluzie, dupa cum se poate observa, putem spune ca, aragazul Star-Light FCF60GRTS este un produs de calitate indicat pentru a prepara mancarea. Dispune si de un cuptor cu functii diverse in privinta gatitului. Pretul sau este accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply