Serreno SER 5604B/E1

Cautati un model de aragaz bun? Avem o sugestie pentru dumneavoastra. Este vorba despre modelul aragaz Serreno SER 5604B/E1. Despre culoarea acestui model trebuie spus faptul ca este una placuta aceasta fiind bejul. (Doar acum la reducere)

Serreno SER 5604B/E1

Despre Serreno SER 5604B/E1

De asemenea, aceasta culoare este una care se potriveste in orice incapere. In plus, dimensiunile sunt unele destul de potrivite, acestea (l x L x A) fiind de 85 x 50 x 60 cm. In ceea ce priveste greutatea pe care o include modelul, trebuie mentionat faptul ca este de 42 kg. Acestuia nu ii lipsesc nici duzele pentru GPL.

Are o latime destul de buna, care il face potrivit si pentru spatiile mai inguste, aceasta fiind de 50 cm. In plus, usa pe care o are acesta include si 2 straturi de geam, ceea ce inseamna ca in interior se va pastra mai bine caldura.

Despre Serreno SER 5604B/E1

Aragaz Serreno SER 5604B/E1 – este acesta un model eficient din punct de vedere al prepararii alimentelor ?

Citeste si despre Electrolux EOC5956FOX

Acest model isi rezerva dreptul de a va oferi numeroase avantaje. Acest lucru il vedem din ceea ce poate face acesta. Mai exact, este vorba despre faptul ca aragaz Serreno SER 5604B/E1 are o alimentare pe baza de gaz. Este important de precizat si faptul ca acest exemplar are 4 arzatoare care se potrivesc de minune pentru prepararea mancarurilor intr-un mod divers. Despre acestea trebuie precizat faptul ca se aprind usor intrucat prezinta o aprindere de tip electric.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragaz Serreno SER 5604B/E1 este demn de luat in calcul intrucat prezinta si functia de siguranta. Important de precizat este si faptul ca acest model are un arzator mare in dotarea sa potrivit pentru preparea alimentelor in vase de dimensiuni mai mari. Important este si arzatorul cel mic, precum si cele 2 arzatoare normale. Fiecare poate fi ocupat pentru pregatirea alimentelor atunci cand aveti nevoie.

Aragaz Serreno SER 5604B/E1 prezinta in dotarea sa si un cuptor. Acesta include un grill potrivit pentru a prepara diverse alimente care sa fie cat mai savuroase. De asemenea, trebuie mentionat si faptul ca acest exemplar are si un rotisor care este demn de luat in calcul atunci cand aveti pofta sa pregatiti un pui delicios la rotisor.

Citeste si despre Zanussi ZOP37902XK

Aragaz Serreno SER 5604B/E1 beneficiaza de un cuptor care se alimenteaza pe baza de curent electric, iar acest lucru va fi un aspect important de luat in calcul atunci cand veti prepara alimente care se prepara ceva mai greu, precum carnea. Acesta va va ajuta sa fie

Despre acest cuptor mai trebuie spus si faptul ca are si functia de iluminare, ceea ce reprezinta un mare plus pentru aparat. Veti avea parte de o buna vizibilitate atunci cand veti prepara alimentele, ceea ce este un factor important intrucat veti sti daca acestea mai trebuie lasate sau trebuie luate. Pe langa aceasta functie, trebuie stiut ca si siguranta este importanta, intrucat va va feri de accidente care ar putea sa apara in orice moment. Aragaz Serreno SER 5604B/E1 are drept accesorii: o tava, un capac din tabla, precum si un gratar pentru cuptor. Acestea sunt de mare utilitate intrucat va ajuta in prepararea alimentelor si depozitatea facila pentru gatit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, despre acest model trebuie spus ca exact ceea ce cauta o familie moderna. Pretul nu este unul crescut.