Hansa FCEX54110

In acest material o sa va prezentam un aragaz eficent, cu o alimentare complet electrica, foarte rapid si interesant din punct de vedere al dotarilor pe care le pune la dispozitia utilizatorilor. Mai precis, este vorba de modelul de aragaz Hansa FCEX54110. (oferta de AZI aici)

Despre Hansa FCEX54110

Curaratea aragazului se realizeaza usor, mai ales ca nuanta sa ceva mai inchisa nu permite observarea atat de usoara a particulelor de praf. Insa, se poate intampla, de exemplu, ca din neatentie sa dea mancarea in foc, iar acea suprafata sa se murdareasca usor. Din fericire, insa, exista folii de aluminiu care se pot aseza pe suprafata cu arzatoare, astfel incat acestea sa nu se pateze. Si mare atentie, chiar si apa de la chiuveta, din cauza cantitatii insemnate de clor, poate pata aragazul, facandu-l mai dificil de curatat. Mai mult decat atat, rafturile acestui model pot fi curatate in masina de spalat vase, fara a o deteriora in vreun fel.

LG 49UJ701V
Televizor LED Smart LG, 123 cm, 49UJ701V, 4K Ultra HD

Produsul vine cu un design interesant, respectiv o carcasa gri inox, combinata cu negru. Dincolo de asta, acest model este o dovada clara a faptului ca reprezinta un model extrem de practic.

Despre Hansa FCEX54110

Aragaz Hansa FCEX54110 – un model complet electric

Citeste si despre Star-Light FCF50GRTS

Da, Hansa FCEX54110 ste un aragaz complet electric. De regula, oamenii aleg sa opteze pentru aragazuri care au alimentare pe jumatate electrica. Insa, nu este si cazul acestui produs. Acest produs 100% electric este unul care nu consuma mult, asa cum v-ati astepta probabil.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Si pentru ca vorbim de un aragaz cu aprindere electrica, trebuie sa precizam faptul ca acesta include aprindere automata, care se afla la doar un buton distanta. Practic, nu trebuie decat sa apasati pe butonul respectiv pentru a va bucura de serviciile oferite de acest produs. Ventilatoarele pe care acest aragaz le are in dotare se ocupa de distribuirea uniforma a caldurii, astfel incat prepararea alimentelor sa fie accelerata.

Tot dintre dotari face parte si un supergrill. Acesta ajuta la obtinerea unui delicios gratar, indiferent de cat de groasa este carnea respectiva. Si apropo de acest lucru, carnea ramane frageda in interior, in timp ce marginile capata o crusta delicioasa.

Citeste si despre Beko DFN16410X

O dotare interesanta a modelului Hansa FCEX54110 este faptul ca el ofera indicatii utilizatorilor sai. Astfel, pe usa sunt trecute informatii cu privire la cat de mult trebuie tinute la cuptor alimentele, in functie de natura lor. In acest mod, utilzatorii nu mai trebuie sa caute informatii pe internet, sa-si deranjeze prietenii priceputi intr-ale gatitului sau sa investeasca destul de mult in cartile de bucate.

Sticla folosita pentru confectionarea geamului acestui cuptor este reflexiva, asa cum se intampla in cazul produselor moderne. Ea include 3 straturi rezistente, dintre care, stratul de la suprafata ramane rece pentru a nu-l rani pe utilizatorul carte il atinge din greseala. Dincolo de asta, suprafata sa este neteda pentru a se dovedi usor de curatat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cavitatea cuptorului este mare. Vorbim mai exact de 65 L ceea ce inseamna ca tavile au loc lejer. Acest lucru permite utilizatorilor sa prepare placinte, prajituri sau altele asemenea. Pretul nu este mare, ci este corespunzator detaliilor pe care le include produsul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply