Hansa FCCX68235

Se poate ca in unele situatii de utilare a bucatariei sa va loviti de fel si fel de situatii problematice si care pot fi legate de cum sa fie amanajata aceasta, cum sa fie mobilata sau poate la partea de utilare cu electrocasnicele potrivite. Exista si situatii in care poate se vrea a se merge spre o gama clasica si poate putin retro a bucatariei iar asta necesita ca elementele alese sa fie din aceasi gama insa Hansa FCCX68235 poate face mai mult decat atat.(oferta de AZI aici)

Despre Hansa FCCX68235

Privit de la distanta sau la prima vedere se poate observa un aragaz cu o structura clasica si care nu are nimic mai special decat unele modele mai vechi. Ceea ce ofera insa Hansa FCCX68235 sunt elemente care se vad la o privire mai amanuntita si asta fie ca vorbim despre plita sau despre cuptor.

Toate caracteristicile pe care le prezinta si pe care le poate pune la dispozitia voastra sunt legate si de ceea ce inseamna pretul de achizitie ce poate fi putin mai ridicat decat v-ati fi asteptat.

Despre Hansa FCCX68235

Aspectul Hansa FCCX68235 nu este tot

Citeste si despre Samsung NA64H3000AK/EO

Am clarificat ca este vorba despre un electrocasnic cu o structura clasica a unui aragaz insa vizibile mai sunt si nuantele de negru si inox datorita materialelor folosite pentru realizarea Hansa FCCX68235. Revenind cu specificatiile care pot sa va arate faptul ca vorbim totusi despre un aragaz modern trecem la partea de gatire cu ajutorul unei plite din sticla vitroceramica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Utilizarea acestei plite tine cu precadere de prezenta a patru zone de gatit pe care le veti putea utiliza si intre care se afla doua zone de gatit mici, o zona de gatit normala dar si o zona de gatit mare. In privinta zonei normale si mari insa veti avea si beneficiul de a opta pentru extinderea lor insa ca si putere a tuturor zonelor veti avea pentru cele mici o putere de pana la 1.2 kW, in timp ce pentru cea normala si cea mare una de pana la 2.2 kW.

Daca plita este una electrica cuptorul nu se lasa nici el mai prejos si veti putea sa gatit mult mai usor si mai exact tot ceea ce doriti. Printre functiile oferite si disponibile veti putea gasi cea de convectie aer fierbinte, o functie de incalzire inferioara, o functie de incalzire superioara dar si un grill.

Citeste si despre Beko HII64401AT

Pentru a supraveghea ceea ce se coace in interiorul cuptorului veti avea posibilitatea de a utiliza un sistem de iluminare interioara. Cuptorul va mai ofera si unele accesorii cum ar fi tavile sau ghidajele telescopice si cele pentru tavi.

Ca in cazul oricarui electrocasnic si in cazul acestui model trebuie sa vorbim despre pozitionarea sa si asta prin prisma dimensiunii de 85 x 60 x 60 cm. Putem sa mai aducem in prim plan si alte caracteristici precum cele 8 moduri de gatire, butoanele de tip push-pull sau sertarul pe ghidaje cu roti.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pentru a trace o concluzie in ceea ce tine de Hansa FCCX68235 puteti sa mai folositi si partea de consum de energie specific clasei A.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply