BOSCH MUM4405

Roboti de bucatarie – exista milioane de modele modele in aceasta lume. Unele mai interesate decat altele, nu-i asa? Insa dintre toate tipurile de roboti, atentia noastra s-a oprit asupra modelului BOSCH MUM4405. Acesta sta bine la capitolul dotari, fiind in acelasi timp un produs eficient pentru cei care vor sa se bucure de alimente perfect feliate, dar si de un produs care dispune de caracteristici bune. (vezi disponibilitatea)

Despre BOSCH MUM4405

Insa, robotul de bucatarie de la Bosch inseamna si un design bun. Ce face aspectul sa se remarce usor? Ei bine, nu culoarea sa speciala, pentru ca aceasta este mai degraba una obisnuita: alb, ci forma. Acesta model este compact, reusind sa-i ofere utilizatorului, intr-o singura cutie, un produs care se ocupa atat de taiere si feliere, cat si de amestecare, framantare, pasare si alte atribute necesare intr-o bucatarie moderna, unde se cauta un stil de gatit sanatos.

BOSCH MUM4405
Robot de bucatarie BOSCH MUM4405 , 500 W, 4 trepte, 3,9 l, Alb

In ceea ce priveste restul detaliilor referitoare la acest produs, se poate spune ca este un robot care da dovada de caracterstici potrivite, special create pentru utilizatorul care vrea eficienta si comoditate. Sa o luam pe rand.

Despre BOSCH MUM4405

Robot de bucatarie BOSCH MUM4405 – atribute superioare de la Bosch

Citeste si despre Hotpoint LTF11M132C

Robotul vine cu o putere potrivita: 500 de W. Da, exista si roboti eficienti care aduc o putere de 1000 de W sau chiar mai mult, insa, daca nu aveti un restaurant sau o patiserie, nu aveti de ce sa va faceti griji in aceasta privinta. Referitor la treptele de viteza, ele sunt in numar de 4.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Astfel, se poate regla puterea robotului, de asa natura incat el sa functioneze mai tare sau mai incet. Totul tine de cat de rapid aveti nevoie de el si cat va doriti sa fie de eficient.

Capacitatea bolului nu poate fi numita altfel decat potrivita. Ea este de 3,9 L, insa, suntem siguri ca nu aveti nevoie de mai mult. Ba mai mult, uneori poate fi o provocare sa umpleti si un asemenea bol.

Citeste si despre Albastros MR601a

Robotul de bucatarie BOSCH MUM4405 se dovedeste usor de curat si folosit. Chiar daca accesoriile sale nu sunt demne de asezat in masina de spalat vase, deoarece nu au loc, acestea se curata rapid, folosind un simplu burete de vase si niste detergent specific. In orice ca, indiferent de tipul de accesoriu de care vombim un lucru este clar: primeaza calitatea.

Materialul acestor produse este unul bun, astfel incat ele sa nu rugineasca sau sa nu se rupa in timpul folosirii. Nu trebuie uitat sub nicio forma un detaliu important si anume: Bosch este o firma de renume, care isi face treaba bine, indiferent ca este vorba de produse precum masinile de spalat sau robotii de bucatarie. Reputatia tine firma in viata.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In finalul acestui articol, am dori sa vorbim putin despre pretul acestui produs. El nu este mare, dar nici mic. Mai degraba l-am putea numi pret potrivit, avand in vedere faptul ca este genul de produs care sa permita mai multor tipuri de utilizatori sa-l acceseze usor. Bosch este genul de companie care vinde atat clientilor premium, cat si celor de masa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply