Bosch HXN39BD50

In fiecare bucatarie este importanta prezenta unor electrocasnice care sa va ajuta sa va bucurati de toata utilitatea acesteia si mai mult care sa va ajute ca timpul pe care il petreceti in bucatarie sa fie unul productiv si placut. Pentru a putea sa aveti toate acestea insa nu strica sa vedeti si ceea ce are de oferit un model precum Bosch HXN39BD50.(vezi reducerile de AZI)

Bosch HXN39BD50

Despre Bosch HXN39BD50

Acest model Bosch HXN39BD50 este pozitionat in gama de aragazuri insa putem sa il vedem ca pe un electrocasnic ce vine sa va ofere un alt stil de a gati. Tot ca si celemente sau influente pe care acest model le poate avea putem pune si posibilitatea de a oferii bucatariei voastre un aer modern dar in acelasi timp si unul usor elegant.

Bosch HXN39BD50
Aragaz Bosch HXN39BD50, Gaz, 4 zone gatit, Cuptor electric, Timer, 60 cm, Inox

Pentru a il folosi insa trebuie s afiti convinsi ca si pretul pe care il are este unul avantajos sau justificat insa aceasta decizie se poate lua dupa analiza completa a aragazului.

Despre Bosch HXN39BD50

Alegerea Bosch HXN39BD50 pentru voi

Citeste si despre Hotpoint HFO3T222WG

Exista cazuri in care un astfel de model poate fi adus ca si element modern pentru a gati mai usor si mai rapid ceea ce va place. Poate fi vorba insa si despre posibilitatea de a alege Bosch HXN39BD50 pentru cazul in care doriti sa pastrati aspectul clasic al bucatariei si nu vreti sa schimbati si mobilierul pentru a utiliza un nou electrocasnic.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru pozitionare nu veti avea nevoie de cat de spatiu si de conectarea acestui model la sursa de energie necesara. Pentru spatiu vom avea ca si elemente de luat in calcul si de tinut cont dimensiunea acestui model si care este de 85 x 60 x 60 cm dar veti avea si partea de deschidere a usii cuptorului si partea de rabatare a capacului din sticla pentru partea de plita.

Pentru a lega la o sursa de energie trebuie sa aveti in vedere ca plita acestu aragaz este una cu o functionare clasica pe gaz in timp ce cuptorul este unul electric. Din aceste considerente putem sa spunem ca Bosch HXN39BD50 nu este un model clasic ci un model mixt. Luand fiecare componenta in parte veti avea pentru plita patru arzatoare ce pot fi utilizate.

Citeste si despre Beko HII64401AT

Alegerea arzatorului potrivit poate tine de faptul ca este prezent un arzator marem unul mic si doua normale iar puterea lor poate sa varieze de la 1kW pana la 3kW. Chiar daca plita functioneaza relativ clasic nu inseamna ca nu poate avea si elemente moderne iar acestea se leaga de aprinderea electrica sau de siguranta cu care plita este prevazuta.

In partea de cuptor functionarea electrica este insotita si ea de unele elemente avantajoase si veti avea pentru Bosch HXN39BD50 o capacitate a cuptorului de 66l, functiile de incalzire inferioara si superioara sau cea de convectie aer fierbinte.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Intreaga functionare a Bosch HXN39BD50 inseamna si o clasa de energie A, inseamna si utilizarea unui sertar inferior pentru vase, a tavilor pe care le are cuptorul, a functiei de iluminare interioara a cuptorului sau poate a duzelor pentru GPL pe care le putati avea la partea de plita.