Bosch HGA030D50

Un aragaz este un electrocasnic destul de comun pentru foarte multi dintre noi insa ceea ce poate fi comun mai nou este doar structura acestuia si compunerea. Exista posibilitatea de a opta pentru un aragaz pe care sa il aduceti in slujba voastra si care sa va puna la dispozitie unele functii speciale si diferite poate de ce erati obisnuiti iar Bosch HGA030D50 este un astfel de exemplu.(vezi reducerile de AZI)

Bosch HGA030D50

Despre Bosch HGA030D50

Un model precum acest aragaz poate fi dorit din mai multe considerente si poate fi vorba despre alegerea sa pentru a aduce un aer proaspat in bucataria voastra. Poate fi vorba despre alegerea acestui model Bosch HGA030D50 si daca vreti ceva mai modern ca si functii dar clasic ca si design pentru a nu modifica aspectul bucatariei.

Motivele pot fi cu siguranta multiple pentru care sa alegeti un astfel de model insa la fel de multiple pot fi si functiile pe care sa le considerati avantajoase din partea acestui model.

Despre Bosch HGA030D50

Un alt aragaz Bosch HGA030D50

Citeste si despre Hansa FCEX58210

Poate erati obisnuiti cu ceea ce inseamna un aragaz clasic insa influenta acestui model poate fi vazuta fara prea mult efort si asta datorita prezentei inoxului ca si material din care este realizat. Ca si elemente ce aduc un aer aparte avem insa si partea de capac din sticla a acestui model Bosch HGA030D50 dar si finisajele foarte reusite.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru unele persoane problema aducerii unui nou electrocasnic tine si de ceea ce inseamna spatiul pe care il are locuinta si mai mult decat atat posibilitatea ca acest model sa se incadreze in locul pe care il doriti. Dimensiunea pe care o are este una de 85 x 60 x 60 cm insa mai avem nevoie de spatiu si pentru a deschide usa cuptorului dar si pentru partea de rabatare a capacului.

Gasirea locului potrivit si a spatiului necesar se poate trece la partea de conectare a acestui model la sursa de alimentare si asta poate sa insemne la o sursa de gaz. Nu toata lumea considera functionarea pe gaz ca una cu dezavantaje ci din multe considerente poate fi exact ceea ce au nevoie. Pentru plita veti avea posibilitatea de a alege unul dintre cele patru arzatoare de care dispune acest model.

Citeste si despre Daewoo KOR-6S4DBI

Alegerea unui anumit arzator poate fi functie de dimensiunea vasului pe care il utilizati sau functie de puterea pe care o pot avea. Veti avea pentru arzatorul mic al Bosch HGA030D50 o putere de 1kW, pentru unul dintre cele doua arzatoare normale o putere de pana la 1.75kW in timp ce pentru cel mare una de maxim 3kW.

Partea de elemente moderne pe care plita le detine se leaga de aprinderea electrica a arzatoarelor dar si de siguranta pentru intreruperea alimentarii cu gaz a unui arzator atunci cand acesta se stinge chiar si accidental.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pentru cuptor ca si caracteristici semnificative veti avea capacitatea de 71l, veti avea partea de iluminare interioara dar si un grill pe care sa il folositi pentru a gati mai usor. Sunt sau pot fi importante si elementele precum sertarul interior sau clasa de energie A a modelului Bosch HGA030D50.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply