AEG CIB56400BX

Aspectul poate fi foarte important fie ca este vorba despre partea de aspect personal fie ca discutam despre o scara mai mare si anume aspectul pe care trbuie sa il aiba sau vreti sa il aiba locuinta.(Doar acum la reducere)

Despre AEG CIB56400BX

Cum fiecarei incaperi ii sunt specifice anumite elemente sau anumite caracteristici pentru bucatarie sau obtinerea unui aspect clasic al acesteia puteti alege AEG CIB56400BX. Un aragaz este cu siguranta unul care sa ofere locului sau bucatariei in care este pozitionat un aer relativ clasic.

AEG CIB56400BX
Aragaz mixt AEG CIB56400BX, Plita inductie, Cuptor electric, Plus Steam, Grill, Ghidaje telescopice, Clasa A, 50 cm, Inox antiamprenta

Ceea ce se poate obtine sau ceea ce se poate face prin alegerea acestui model insa tine si de tipurile de preparate pe care doriti sa le realizati iar partea de aragaz clasic se limiteaza doar la structura pe care AEG CIB56400BX o are.

Despre AEG CIB56400BX

Un mix reusit

Citeste si despre Daewoo KOR-6S2BWG

Privit de la o oarecare distanta AEG CIB56400BX se poate considera sau confunda destul de usor cu un model clasic si care poate este si putin depasit insa acest lucru nu reprezinta ceea ce are sau poate oferii AEG CIB56400BX. Aveti posibilitatea de a va ajuta de prezenta acestui model intr-un mod mult mai avantajos decat multe alte modele dar poate si mai avantajos decat o pot face produsele din gama incorporabilelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

O structura clasica este importanta pentru cei care vor un aspect clasic al bucatariei dar un model AEG CIB56400BX poate fi atat in avantajul acestora dar si in sprijinul celor care isi doresc un plus de flexibilitate. Daca de la distanta pare un aragaz ce are lasat capacul peste plita de aproape se poate observa ca acest aragaz are o plita pe inductie cu 4 zone de gatit pe care le veti putea utiliza dupa bunul plac.

De multe ori se poate opta pentru o anumita zona functie de ce dimensiune au vasele utilizate la gatit dar poate fi vorba si despre o selectie functie de puterea aferenta fiecarei zone in parte. AEG CIB56400BX va ofera un arzator normal cu o putere intre 1800W si 2800W, doua arzatoare mici cu o putere de la 1400W la 2500W dar si un arzator mare de la 2100W la 3700W.

Citeste si despre Bosch SMS25AI00E

Utilizarea trebuie sa fie usoara, avantajoasa dar si sigura si veti avea siguranta acestei plite si care se va regasi si in ceea ce tine de cuptor. Posibilitatea de coacere sau de utilizare a cuptorului este determinata atat de faptul ca este vorba despre unul electric cu o capacitate de 58l dar si de unele functii speciale cum ar fi cea de ventilator, grill sau poate posibilitatea gatirii cu aburi.

Nu trebuie sa eliminam din etapa de studiere a motivelor pentru care un electrocasnic poate fi prezent ceea ce inseamna instalarea sa efectiva. Dimensiunea pe care AEG CIB56400BX o are si care ii va dicta pozitia in bucatarie este de 50 cm latime, 60 cm adancime si de 85 cm inaltime si mai avem si partea de consum de energie ce il aseaza in clasa A de eficienta energetica.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Se poate intampla ca unele persoane sa achizitioneze anumite produse electrocasnice doar functie de modul in care acestea arata dar in acelasi timp un aspect usor clasic poate sa ofere si functii moderne iar acest aragaz mixt asta face.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply