Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL

Cine nu si-ar dori un model de aragaz care sa aiba functii bune si care sa dispuna si de un design modern? Daca va gandeati la acest aspect, visul devine realitate. Asta pentru ca exista un model care indeplineste intocmai aceste functii. Functiile de care trebuie sa dispuna un model de calitate se gasesc si la aragazul mixt Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL. (vezi reducerile de AZI)

Despre Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL

Culoarea de care dispune acest model este beige. Aceasta este o culoare care se va asorta indiferent de decorul pe care il are bucataria dumneavoastra. Acesta este conceput intr-un stil modern, ceea ce inseamna ca va veti bucura sa il aveti in bucataria dumneavoastra.

Dimensiunile (l x L x A) pe care le are modelul sunt de 90 x 50 x 55 cm ceea ce inseamna ca este ceva mai mare fata de alte exemplare. Greutatea sa este ceva mai mica fata de cea a altor modele, fiind de 35 kg. In ceea ce priveste deplasarea acestuia trebuie spus ca se va realiza ceva mai usor intrucat acesta dispune de picioruse ajustabile.

Despre Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL

Ce este important de stiut despre aragazul mixt Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL ?

Citeste si despre AEG CCB56401BX

In primul rand, plita pe care o incorporeaza acest model este alimentata pe baza de gaz. Avand 4 arzatoare, putem considera faptul ca acest model este indicat pentru o familie, respectiv acolo unde se gaseste des si divers.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aragazul mixt Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL are o aprindere de tip electic. Dispune si de siguranta, ceea ce il face un produs demn de incredere. Astfel, acesta dispune de cele 3 tipuri de arzatoare, respectiv, mare, mic, dar si normal. De spus este si faptul ca acest model are si un gratar.

Aragazul mixt Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL are inclus si un cuptor. Acesta are la randul sau un grill, de mare importanta, intrucat este necesar pentru a putea prepara alimentele. De asemenea, timerul pe care il are este util intrucat monitorizeaza activitatea de pregatirea a alimentelor. Alta functie pe care o are acesta este termostatul.

Citeste si despre Arctic DFSA60AN

De mentionat despre acest model este si faptul ca include si functia de siguranta. Aceasta va proteja locuinta dumneavoastra de accidentele care ar pute sa apara inevitabil. Mai mult, are si cele doua tipuri de incalziri necesare pentru a prepara alimentele, precum cea inferioara, dar si superioara. Veti prepara prajituri pufoase, dar si carne crocanta, cu ajutorul acestor doua functii.

De spus este si faptul ca acesta are si un capac despre care trebuie spus ca il veti folosi cand nu mai utilizati aparatul. Tava, dar si gratarul pentru cuptor sunt importante intrucat va vor ajuta in vederea pregatirii alimentelor. Duzele pentru GPL sunt alte functii pe care le are acesta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, aragazul mixt Studio Casa Firenze FE50 553G 1EL este unul de calitate si are un design modern. Functiile sale nu se mai pun la indoiala, acestea fiind unele cat se poate de utile. Astfel, va veti bucura sa il aveti in incapere, respectiv de functiile sale, iar pretul sau nu este mare.

1 Comment
  1. Produse foarte proaste calitativ

Leave a reply