HP Pavilion Power

In functie de criteriile de care trebuie tinut cont in vederea selectiei unui laptop, acesta trebuie sa fie potrivit necesitatilor dumneavoastra. Insa, sunt modele care detin caracteristici potrivite mai multor tipuri de activitati, un astfel de model fiind si laptop-ul HP Pavilion Power cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ (vezi AICI pretul de azi).

HP Pavilion Power

Despre HP Pavilion Power

O prima caracteristica este culoarea pe care un laptop, a acestuia fiind negrul, ceea ce inseamna ca se va potrivi destul de bine oricarui stil de viata. Trebuie sa acordati importanta si greutatii pe care o are laptop-ul, aceasta fiind de 2.21 kg. De asemenea, dimensiunile sale (W x H x D) sunt de 378 x 24.1 x 252.2 mm, acestea fiind destul de bune.

Reprezentativ pentru procesorul acestui model este procesorul de tip Intel®. Tipul sau este nou aparut pe piata acestor gadgeturi, fiind i7. Modelul procesorului este 7700HQ, acesta o serie de beneficii utilizarii laptop-ului. Arhitectura de tip Kaby Lake va conferi avantaje din mai multe punct de vedere, atat video, cat si a vitezei de lucru. La aceasta se adauga si cele 4 nuclee pe care le are acesta, ceea ce va face sa merite o astfel de achizitie. Prin urmare, acestea se vor traduce printr-o frecventa nominala de 2800 MHz si Turbo Boost de 3800 MHz.

HP Pavilion Power

Laptop-ul HP Pavilion Power cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ – informatii despre trasaturile tehnice

Laptop-ul HP Pavilion Power cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ detin un cache cu o marime de 6144 KB. Printre tehnologiile ce trebuie mentionate, se regaseste si cea a procesorului, aceasta fiind de 14 nm. Un cuvant de spus va avea si procesorul grafic integrat al acestui laptop, acesta fiind Intel® HD Graphics 630. Display-ul cu o diagonala de 15.6 inch este tocmai bun pentru a fi transportat, nelasand deoparte performantele ale de tip video.

Va merita sa achizitionati un astfel de laptop, formatul sau fiind de tip Full HD, precum al unui televizor. In plus, tehnologia display-ului este de tip IPS, fapt ce va garanta o vizualizare mai larga. Finisajul display-ului de tip Anti-Glare va conferi si el o vizualizare optima. O caracteristica importanta este si rezolutia, aceasta fiind de 1920 x 1080 pixeli, oferind imagini cat mai in detaliu.

Laptop-ul HP Pavilion Power cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ include o capacitate a memoriei 8 GB. De asemenea, memoria acestui model este de tip DDR4. O memorie buna va avea si o frecventa buna, a acestui laptop fiind de 2400 MHz. Tot despre memorie mai trebuie spus ca are un slot ocupat.

HP Pavilion Power cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ – respecta calitatea

Capacitate stocare este de 1 TB, datorita careia veti putea salva cat mai mult continut pe acesta. La acest fapt va contribui si stocarea acestuia, fiind de tip HDD. Rotatia are o viteza de 7200 rpm. Acest model are caracteristici potrivite atata pentru a-l utiliza la serviciu sau chiar pentru jocuri, avand in vedere caracateristicile referitoare la placa video, aceasta fiind dedicata. In plus, producatorul chipset video este si el Nvidia. Performantele in acest domeniu vor fi oferite si de seria placii video, aceasta fiind GeForce. Modelul sau este GTX 1050, ceea ce va reprezenta un avantaj important.

Pe de alta parte, acest model dispune de o memoria video cu o capacitate destul de mare, aceasta fiind de 4096 MB. Tipul memoriei placii video a acestui laptop-ul HP Pavilion Power este GDDR5. Prezinta o camera WEB de tip HD, imaginile la o astfel de camera fiind destul de bune. Claritatea sunetului va fi data de tehnologia audio de tip HP Audio Boost. In plus, difuzoarele acestui laptop detin si ele performante, fiind produse de Bang & Olufsen.

Acesta este un model echipat cu diverse porturi, acestea fiind indicate pentru a transfera continut pe laptop-ul dumnevoastra. Este vorba despre porturile de tipul: HDMI (1), Audio In (1), RJ-45 (1). De asemenea, are si un port USB 3.1 type C si 3 de tipul USB 3.1. Laptop-ul HP Pavilion Power mai este prevazut si cu un cititor de carduri de tip SD. Placa de retea este de tipul 10/100/1000, aceasta avand o viteza de transfer buna. La fel de buna este buna si viteza wireless-ului, acesta fiind de tipul 802.11 ac. Este util si Bluetooth-ul de tip 4.2 intrucat va putea fi utilizat in vederea transferului diverselor fisiere importante direct pe laptop-ul dumneavoastra.

Laptop-ul HP Pavilion Power cu procesor Intel® CoreTM i7-7700HQ are o tastatura numerica, limba acesteia fiind internationala. Spre deosebire de alte modele, autonomia bateriei sale este ceva mai mare, pana la 14 h.

Are si alte caracteristici moderne importante, acestea fiind: LED Backlight, HP Imagepad cu suport pentru gesturi multi-atingere, camera HD HPWide Vision. Acest model este bazat pe sistemul de operare Free DOS. In vederea achizitiei acestui laptop va trebui sa dispuneti ceva mai multi bani, avand un pret usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply