Horizon 32HL7320F

Televizoare – acele dispozitive care ne fac viata mai buna prin continul pe care il redau: filme, muzica, emisiuni TV etc. Acestea surprind prin designul practic si prin modul impecabil de redare al culorilor, fapt care duce la un control deplin al culorilor, umbrelor, contrastului. Iar un televizor care stapaneste totul este modelul Horizon 32HL7320F. Acesta este de tipul Full HD, ceea ce inseamna imagini redate prin culori vii si nuante perfect surprinse. (vezi disponibilitatea)

Horizon 32HL7320F

Despre Horizon 32HL7320F

Horizon 32HL7320F inseamna o diagonala buna de 81 cm, ceea ce il face mai degraba un televizor ideal pentru dormitor. Prin dimensiune, acesta nu reda atmosfera de cinema, insa compenseaza prin imagini. Dincolo de asta, culorile sunt de-a dreptul vibrante si redau imagini care taie rasuflarea.

Horizon 32HL7320F
Televizor LED Horizon, 81 cm, 32HL7320F, Full HD

Televizorul are un aspect practic, fapt care il face ideal atat pentru a fi atasat pe perete, cat si pentru a fi pastrat in suportul sau original.

Despre Horizon 32HL7320F

Horizon 32HL7320F – genul de televizor ideal pentru cei care vor dotari bune, la un pret decent

Citeste si despre Sony BRAVIA 55XF9005

Clear Motion Engine reprezinta un mare plus pentru acest televizor, deoarece este atributul performant care se ocupa de reducerea zgomotului din cadrul modelelor. In felul acesta, vorbim de un produs care reda imagini bun, chiar si atunci cand cadrele sunt unele redate cu repeziciune. Este vorba, mai ales de filmele de actiune, in care succesiunea scenelor este destul de rapida. Actorii alearga, fac tumbe, se dau peste cap, se lupa si se ascund. Si toate aceste detalii sutn perfect redate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Dincolo de imagini, Horizon 32HL7320F mizeaza si pe un sunet foarte bun. Si totul prin intermediul celor doua sisteme cunoscute drept Dolby Digital Plus (DD+). Acesta propune un sistem audio de tipul Surround care inconjoara utilizatorul de sunet placut.

La acesta se agauga si experienta DTS TruSurround care reduce considerabil zgomotul din sunet si care are rolul de a face din modelul Horizon 32HL7320F un partener de incredere pentru tot ce inseamna experienta multimedia.

Citeste si despre Horizon 49HL7530U

Una dintre dotarile de pret ale acestui model este slotul de tipul CI+, adica acela care nu distrage atentia utilizatorului de la imagine, ci o concentreaza pe ecran. Si asta datorita faptului ca firele si cablurile sunt cumva ascunse in spatele TV-ului. Este un avantaj si pentru cei care vor sa-si pastreze incaperea cat mai organizata si ordonata.

La toate acestea se adauga si consumul redus de energie. Pur si simplu Horizon 32HL7320F nu consuma mult, chiar daca el este tinut in permanenta in priza. Pana la urma, cam asta este povestea televizoarelor. Iar daca aveti copii, ei sunt tentati sa nu se dezlipeasca de ecranul plat toata ziua. Desenele si filmele se numara printre preferatele lor. Insa, acest lucru, dupa cum va puteti da seama, nu reprezinta o problema pentru ca dispozitivul este discret din punct de vedere al consumului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu avem cum sa negam faptul ca prezul acestui model este bun. Pana la urma, el propune 81 de cm diagonala si o capacitate de tipul Full HD. Nu putem uita faptul ca televizorul isi propune si reuseste sa ofere un spectacol vizual demn de apreciat.