Allview 43ATC5000

Televizoarele Allview au capatat teren tot mai mare, datorita faptului ca ofera atribute bune, pentru un pret decent. Allview reprezinta un brand de telefoane care in ultima vreme s-a extins destul de mult si in industria televizoarelor smart. Si astfel a rezultat modeleul Led Allview 43ATC5000, un televizor cu capaciate de redare a imaginilor de tipul 4K Ultra HD. Iar pretul pentru care ofera aceste caracteristici este incredibil. Aproape ca nu va vine sa credeti ce ofera acesta pentru un pret atat de mic. (vezi disponibilitatea)

Allview 43ATC5000

Despre Allview 43ATC5000

Allview 43ATC5000 promite utilizatorilor sai o experienta placuta in ceea ce priveste filmele, emisiunile TV sau alte asemenea programe. Si reuseste acest lucru prin intermediul unor culorii vii, insotite de contraste placute, frumos surprinse si redate. Fara „zgomote”, fara „bruiaje”.

Allview 43ATC5000
Televizor LED Allview, 109 cm, 43ATC5000, 4K Ultra HD

Dincolo de asta, prin diagonala generoasa de 109 cm, Allview 43ATC5000 sustine experienta de cinema, chiar la tine acasa. Acesta reuseste sa tina pasul cu provocarile oricaror filme, fiind dispusa sa satisfaca preferintele utilizatorilor cinefili.

Despre Allview 43ATC5000

Ce mai aduce modelul Allview 43ATC5000 utilizatorilor care se hotarasc sa-i ofere o sansa?

Citeste si despre NEI 40NE5000

Un sunet bun. Esxperienta de vizionare nu poate veni singura, ci numai insotita de un sunet impecabil, care sa o completeze perfect. La aceasta se adauga o luminozitate buna, astfel incat cadrele mai intime si mai intunecate sa nu reprezinte o problema pentru urmaritori.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Designul televizorului este practic, el fiind genul de produs care se asaza atat pe perete, cat si pe un suport special. Procesarea este de tipuk Ultra Clear, o functie care imbunatateste experienta de vizionare in orice clipa. Detaliile sunt perfect redate, in timp ce cadrele sunt clare, datorita procesorului de ultima generatie care insoteste acest model. Drept urmare, Allview 43ATC5000 pune in functiune atributul de anualare a zgomotului, printr-o procesare compelta si o claritate uimitoare.

Insa asta nu este tot. Fiindca Allview este determinat sa ofere tot ce este mai bun utilizatorilor sai, el vine cu un procesor de tipul MSD 3686 – all in one. Acesta ofera o noua perspectiva asupra imaginilor, prin integrarea unor functii superioare. Mai precis, este vorba de functii care ofera acuratete. Imaginile sunt curate si perfect redate.

Citeste si despre Sony Bravia 65XF8577

Producatorii invita utilizatorii sa testeze performanta acestui model prin intermediul unor peisaje care includ culori vii. Iar modelul Allview 43ATC5000 este in stare sa redea culorile exact asa cum sunt ele: perfecte, desprinse din natura, seducatoare si vii.

Ce lipseste acestui televizor este atributul Smart. El nu se conecteaza la internet pentru a reda aplicatii de tot felul, ci pe imaginii. De aceea, are acea capacitate Ultra HD. Insa, ar fi fost necesara si o conexiune eficient care sa poata rula functii precum You Tube. Insa, modelul propune alte conexiuni care sa suplimenteze lipsa. El poate fi folosit si pe post de monitor. De asemenea, are port pentru USB pentru redarea continutului multimedia.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Referitor la pret, nu mai sunt multe de adaugat pentru ca am precizat deja detaliile. Acesta este foarte bun, pentru ceea ce ofera modelul. Este poate unul dintre cele mai bune modele de pe piata, in ceea ce priveste redarea imaginilor pentru un pret atat de mic.