Gorenje Chef SBR800HC

Intreaga gama de produse electrocasnice de la celebrul brand Goronje nu a dezamagit niciodata, intocmai pentru ca accesibilitatea si calitatea au fost intotdeauna puse pe primul plan. Acesta este si motvul pentru care numarul clientilor interesati de produsele acestui brand devin pe zi ce trece din ce in ce mai numeroase. Aceasta companie slovena ce a apartu pe piata de zeci de ani in urma, se pare ca a cucerit tot mai multe topuri. Printre cele mai frecvent achizitionate electrocasnice se numara si modelul de robot de bucatarie Gorenje Chef SBR800HC (vezi AICI cea mai noua oferta).

Gorenje Chef SBR800HC

Despre Gorenje Chef SBR800HC

Orice persoana care gateste din cand in cand sau mai des, este perfect contienta de faptul ca stilul alert de viata pe care il avem cu totii in ziua de azi nu ne permite sa petrecem prea multe ore in bucatarie, gatind. Astfel, un ajutor de nadejde pe care se bazeaza foarte multi bucatari si bucatarese, atat amatori, cat si profesionisti, este chiar acest robot de bucatarie Gorenje Chef SBR800HC.

Pentru inceput, acest dispozitiv electrocasnic este frecvent achizitionat datorita accesibilitatii pretului la care se afla pe piata in momentul de fata. Mai apoi, calitatea este cea care intr-adevar ii indeamna pe potentialii utilizatori sa aiba si incredere in ceea ce investesc. Acest produs este confectionat din materiale de inalta calitate ce garanteaza functionalitatea neintrerupta a robotului de bucatarie pentru o foarte lunga perioada de timp.

Gorenje Chef SBR800HC

Robot bucatarie Gorenje Chef SBR800HC: super accesibilitate de utilizare si cumparare

Ca si caracteristici tehnice deosebti de importante ale acestui model se numara puterea sa de 800 W, alaturi de prezenta a celor doua trepte de viteza. Acestea, impreuna, contribuie la ducerea la bun sfarsit a oricarei misiuni de gatit. Robotul bucatarie Gorenje Chef SBR800HC beneficiaza de o rasnita, un blender, un kitchen machine, dar si de o masina de tocat. Astfel, cu ajutorul acestuia se usureaza considerabil munca oricui.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Astfel, intr-un timp scurt se ajunge la rezultatul dorit. Acest lucru e garantat si de capacitatile mari are bolului si ale blenderului. Mai exact, bolul are o capacitate de 1.5 l, iar blenderul o capacitate de 1.25 l. Bolul, de altfel, este gradat corespunzator, astfel ca va fi mult mai simplu sa se prepare un desert sau o mancare dupa o reteta deja conceputa si fixa.

Robotul bucatarie Gorenje Chef SBR800HC are in pachet si cateva accesorii deosebit de utile. Printre acestea, important de amintit sunt: tocatorul, discul pentru feliere, discul pentru maruntire, discul pentru taiere si discul pentru maruntire fina.

Ca si specificatii tehnice ale acestui model de robot de bucatarie, important de precizat sunt dimensiunile acestuia de 23.5 x 42.5 x 18.7 cm, greutatea d e3.2 kg, precum si lungimea cablului de 1 m. Pe cat este de practic, pe atat este si de placut ca design. Acesta prezinta o combinatie dintre negru si inox, astfel ca eleganta si bunul gust isi spun cuvantul.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Fara urma de indoiala, robotul de bucatarie Gorenje Chef SBR800HC este achizitia pe care orice bucatar amator sau profesionist trebuie sa o faca pentru a gati mai usor, mai rapid si totodata pentru a se ajunge la rezultatul mult dorit, toate acestea fara a se investi o suma prea mare de bani.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply