Electrolux EKM4610

Orice bucatarie complet utilata trebuie sa beneficieze si de un robot de bucatarie suficient de performant, astfel incat sa usureze munca celui care gateste. O buna investitie de acest fel este  reprezentata chiar de robotul de bucatarie Electrolux EKM4610 (cea mai buna oferta AICI).

Electrolux EKM4610

Despre Electrolux EKM4610

Cu toate ca in momentul de fata exista o multitudine de modele de roboti de bucatarie, acesta se pare ca se afl ain topul celor mai bine vandute. Acest lucru e datorat faptului ca beneficiaza de un excelent raport calitate – pret. Utilizatorii de pretutindeni se declara de-a dreptul incantati si perfect multumiti de functionaliateta acestui model de robot bucatarie Electrolux EKM4610.

Acesta se remarca, ce-i drept, si prin designul sau cu adevarat original si deosebit de atractiv ce atrage privirea oricui. Acest model este indragit atat de bucatarii amatori, cat si de cei profesionisti, intocmai pentru ca indeplineste cu succes o serie impresionanta de functii.

Electrolux EKM4610

Punctele forte ale robotului bucatarie Electrolux EKM4610

Fiind atat de frecvent achizitionat si de indragit acest robot de bucatarie, cert e ca prezinta niste puncte forte pe care multe alte modele de pe piata nu si le insusesc. Acest produs electrocasnic, pe langa faptul ca are un design cu adevarat impresionant ce atrage privirea oricui, este si extrem de practic pentru oricine gateste, intocmai pentru ca munca ii va fi usurata considerabil si va ajunge mai usor la rezultatul mult dorit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ca si caracteristici generale ale acestui robot bucatarie Electrolux EKM4610, important de mentionat sunt puterea sa de 1000 W, precum si prezenta a celor 10 trepte de viteze, ceea ce e cu adevarat impresionant. Sunt putine modele de roboti de bucatarie pe piata atat de puternice si cu atat de multe trepte de viteza. Astfel, e cert faptul ca acest produs electrocasnic are intr-adevar o eficienta extraordinara si ii va multumi pe deplin chiar si pe cei mai pretentiosi utilizatori.

Robot bucatarie Electrolux EKM4610: bijuteria din orice bucatarie

Acest robot de bucatarie ne impresioneaza placut si prin uimitoare capacitate a bolului. Mai exact, acesta are o capacitate de 4.8 l, astfel ca se pot prepara simultan cantitati destul de mari de compozitii de tot felul.

Acest robot de bucatarie vine la pachet si cu o serie de accesorii deosebit de practice, printre care se numara: acc framantat, batator pentru spuma si tel. Toate acestea vor usura considerabil munca oricarei persoane care gateste. Fiind multifunctional, cu ajutorul acestuia se poate framanta aluatul, se poate prepara o frisca delicioasa, sa se toace carne, sa se rada, precum si multe alte activitati esentiale intr-o bucatarie in procesul de gatit.

Pe langa faptul ca este atat de util si de eficient, multumindu-i chiar si pe cei mai pretentiosi, are si un design deosebit de atractiv. Acesta are si dimensiuni reduse, ceea ce inseamna ca nu ocupa foarte mult spatiu si este usor de depozitat chiar si in bucatariile de mici intinderi. Mai exact, acesta masoara 370 x 210 x 360 mm (W x D x H).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Acestea fiind spuse, robotul bucatarie Electrolux EKM4610 reprezinta o investitie de incredere, intocmai pentru ca beneficiaza de un excelent raport calitate – pret, iar durabilitatea este punctul sau forte, alaturi de perfecta functionalitate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply