Whirlpool ACWT 5G311/IX

Gatitul este o activitate placuta si relaxanta pentru unele persoane dar in acelasi timp poate fi vorba si despre o necesitate mai ales daca persoanele pentru care gatiti sunt mai multe. In toate cazurile si in toate situatiile cand discutam despre gatit trebuie sa discutam si despre electrocasnice iar in acest loc poate fi vorba si despre Whirlpool ACWT 5G311/IX.(vezi disponibilitatea)

Despre Whirlpool ACWT 5G311/IX

Cum diferentele pot fi date de ceea ce prefera fiecare sa manance putem sa vorbim si despre ceea ce inseamna diferituri moduri de a gati. Poate fi vorba despre cei care prefera sa gateasca cu ajutorul gazului sau poate fi vorba despre cei care gatesc mai mult cu ajutorul unor produse electrice insa Whirlpool ACWT 5G311/IX poate fi prieten pentru toti.

Fiind vorba totusi de un aragaz normal ca si structura nu trebuie sa va lasati amagiti de acest aspect intrucat partea de elemente avantajoase si moderne incepe sa apara la o analiza putin mai amanuntita.

Despre Whirlpool ACWT 5G311/IX

Mixtul reusit al Whirlpool ACWT 5G311/IX

Citeste si despre Bosch SMS25AW05E

Un aragaz mixt precum acesta poate fi combinatia reusita pentru cei care vor sa gateasca pe o plita pe gaz si asta fara nici un fel de complicatii sau de a utiliza vase mai speciale. Pentru plita ce puteti observa la acest model Whirlpool ACWT 5G311/IX este prezenta pe langa functionarea pe gaz si a unei aprinderi electrice si care duce la eliminarea chibriturilor sau brichetelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Acest tip de aprindere este si un element de siguranta in ceea ce priveste utilizarea insa tot un element benefic poate fi si siguranta cu care este prevazut aragazul si care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a vreunui arzator. Partea de utilizare efectiva poate fi insa legata de ceea ce inseamna disponibilitatea unui arzator mare, a unui arzator mic sau a celor doua normale.

Cei care vor sa aleaga arzatorul potrivit functie de puterea pe care o pot avea acestea pentru cel mic este vorba despre unul de 1kW, pentru arzatorul normal o putere de 1.9 kW iar pentru arzatorul mare veti avea o putere ed 3kW.

Citeste si despre Gorenje GS65160X

Daca vom cobori la partea de cuptor ce echipeaza Whirlpool ACWT 5G311/IX atunci vom avea partea electrica a acestui model. In acest fel veti avea posibilitatea de a seta exact conditiile dorite de coacere si asta inseamna mai exact temperatura sau timpul dar si una dintre functiile precum cea de grill sau poate timer-ul.

Oferta de functii detinute de cuptor poate fi completata de cea de iluminare interioara pentru a supraveghea ceea ce se gateste sau partea de autocuratare prin intermediul unui sistem hidrolitic. Cu toate aceste elemente nu veti mai avea decat sa gasiti locul potrivit pentru instalarea acestui model iar asta prin intermediul valorilor de dimensiune pe care le are. Veti avea pentru inaltimea aragazului o valoare de 85 cm pentru latime una de 50 cm iar pentru adancime o valoare de 60 cm.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Un model modern si elegant precum este aragazul mixt Whirlpool ACWT 5G311/IX isi poate face loc foarte usor in orice bucatarie si asta intr-un mod foarte avantajos.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply