Royalty Line

Robotul de bucatarie Royalty Line arata diferit. Acesta nu este genul de produs obisnuit, ci seamana mai degraba cu un mic butoias care isi face treaba eficient. Si cum este posibil acest lucru? Foarte simplu: modelul vine cu o putere foarte mare de 1900 wati. Desigur, aceasta este puterea maxima la care poate ajunge. Ei i se adauga un consum potrivit. Am putea spune ca desi puterea solicitata este una generoasa, consumul este invers proportional cu energia pe care utilizatorul trebuie sa i-o puna la dispozitie. (vezi disponibilitatea)

Royalty Line

Despre Royalty Line

In acest fel, modelul poate fi oarecum comparat chiar cu cele care vin la pachet cu o putere de 600-800 Wati. Numai ca acelea nu sunt la fel de rapide. Drept urmare, daca aveti un restaurant si cautati un produs nu doar rapid, ci si eficient, apelati cu incredere la modelul pe care vi-l prezentam in aceasta recenzie.

Si pentru ca vorbeam de aspect, in cazul robotului de bucatarie Royalty Line trebuie sa mentionam culoarea argintie. Aceasta il ajuta sa se remarce, fiind in acelasi timp o nuanta moderna. Si desi stim ca nu sunteti tocmai preocupati de asortarea produsului cu restul dispozitivelor din bucatarie, trebuie sa admitem ca acest gri-inox cu tenta argintie este destul de versatil.

Despre Royalty Line

Robotul de bucatarie Royalty Line – accesorii si functii care capteaza usor atentia

Citeste si despre Bosch HBA63B251

In cazul accesoriilor vorbim mai intai de bolul mare. Acesta are o capacitate de 6,5 litri, fiind genul de produs care permite folosirea sa pentru o cantitate mare. Dinclo de acest lucru, modelul vine cu accesorii bune: pentru framantat, mixat, batut. Cele trei accesorii sunt confectionate din materiale bune si sunt folosite de robotel intr-o miscare planetara. Treptele de viteza sunt in numar de 6 +.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Din categoria acceosriilor trebuie sa amintim si batatorul de spuma. Acesta este ideal pentru albusuri. Iar daca sunteti in cautarea a ceva manual, puteti miza pe tel.

Dincolo de acest lucru, robotul vine si cu un sistem anti-alunecare. Acesta nu permite dispozitivului sa cada de pe suprafata de lucru din bucatarie, chiar daca miscarile sunt ceva mai puternice sau rapide.

Citeste si despre Tefal Mastechef 2000 DO211111

Din pacate, robotul de bucatarie Royalty Line vine si cu un dezavantaj. El nu permite ca accesoriile sale sa fie introduse in masina de spalat vase. Acest detaliu, desi aparent nesemnificativ, ar fi ajuta mult utilizatorul sa se bucure de o experienta buna. In plus, ar duce la o importanta economisire atat de timp, cat si de bani.

Iar in cazul acestui model de robot de bucatarie marca Royalty Line trebuie sa discutam si despre rezistenta elementelor. Acestea nu se deterioreaza, deoarece s-a investit in calitate. Pana la urma, caliattea este secretul care recomandam produsul.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Acestea fiind zise, modelul este unul bun, capabil sa faca fata provocarilor. Dincolo de acest lucru, el vine cu un pret bun. Acesta este stabilit de asa natura incat sa poate fi achizitionat de o paleta destul de generoasa de cumparatori. Nu trebuie uitat sub nicio forma ca robotul dispune de batator de spuma, o doatare care nu se intalneste in cazul oricarui robot de bucatarie.