Hansa FCCX59129

Un aragaz poate fi un electrocasnic util in orice spatiu in care se doreste posibilitatea de a gati intr-un mod avantajos si accesibil. Daca vorbim despre un model Hansa FCCX59129 atunci putem sa vorbim despre posibilitatea de a gati mai usor, mai modern insa fara a face multe modificari sau fara a implica multe investitii.(oferta de AZI aici)

Hansa FCCX59129

Despre Hansa FCCX59129

Gama de electrocasnice utilizate pentru gatit si care sunt incorporabile inseamna automat si apelarea la un mobilier in care acestea sa fie asezate si instalate. Acesta este unul dintre motivele pentru care Hansa FCCX59129 poate fi varianta optima de a gati modern si in acelasi timp de a pastra un aer sau aspect clasic pentru bucataria voastra.

Nu inseamna ca daca aveti un model Hansa FCCX59129 din gama de aragazuri veti avea acel tip de electrocasnic cu care poate sunteti obisnuit din locuinta bunicilor sau parintilor.

Despre Hansa FCCX59129

Posibilitati multiple cu Hansa FCCX59129

Citeste si despre Hotpoint-Ariston H6GG1FW

Pozitionarea Hansa FCCX59129 in categorie de aragazuri este data doar de forma si de structura pe care acesta o are intrucat pentru partea de functionare si de utilizare efectiva lucrurile stau putin mai diferit. Incepem insa partea de analiza a acestui model cu ceea ce inseamna pozitionarea in bucatarie si asta prin prisma inaltimii de 85 cm, a latimii de 50 cm si a adancimii de 60 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Daca in cazul altor modele pozitionarea implica si pozitia conductei de gaz poate pentru acest model nu trebuie sa va faceti griji intrucat este un model complet electric. O astfel de functionare poate fi vazuta cam problematica de cei care isi fac griji cu privire la cat de mult vor plati pentru factura la energie electrica insa pozitionarea in clasa de energie A poate sa mai linisteasca aceasta grija.

Trecand la partea de utilizare in procesul de gatit vom avea plita cu care vine aragazul si este vorba despre o plita cu patru zone de gatit pe care le puteti alege functie de dimensiunea vaselor. Puteti astfel sa optati pentru utilizarea unei zone mari, a unei zone normale sau a uneia dintre cele doua mici insa de mentionat este si faptul ca dintre cele patru zone doua pot fi extinse.

Citeste si despre Zanussi ZCG612H1WA

Alegerea zonei potrivite mai inseamna si alegerea functie de puterea pe care o au si pentru cel mic este o putere de pana la 1.2 kW, pentru zona normala o putere de maxim 1.7 kW si pentru zona mare una de 2 kW. La partea de cuptor ceea ce se observa in primul rand este capacitatea de 66l, prezenta unui grill dar si a unor functii de incalzire inferioara sau superioara.

Mai avem de trecut pe lista de functii sau caracteristici benefice si partea de conectie aer fierbinte, de iluminare interioara pentru a supraveghea ceea ce gatiti sau poate utilizarea timer-ului pentru setarea timpului dorit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Specificatiile tehnice ale Hansa FCCX59129 sunt si cele care se refera la prezenta a pana la 10 moduri de gatire, la prezenta email-ului ce permite o curatare usoara, a plitei vitroceramice dar si partea de usa a cuptorului cu cele 3 straturi de geam.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply