Hansa FCCW68225

In orice locuinta poate fi foarte important aspectul pe care aceasta il are, poate fi vorba despre confortul pe care il ofera sau poate fi vorba despre utilitatea sa. Pentru cei care prin utilitate inteleg si ceea ce inseamna bucataria si gatitul atunci si un aragaz Hansa FCCW68225 poate fi ceea ce ii intereseaza.(vezi reducerile de AZI)

Despre Hansa FCCW68225

Nu trebuie sa ne referim la un aragaz prin prisma acelor modele mai vechi si care poate in unele cazuri nu ofereau nimic special iar Hansa FCCW68225 nu face altceva decat sa demonstreze acest aspect.

Putem sa vorbim despre acest model Hansa FCCW68225 si in cazul in care vreti sa aveti o utilitate sporita insa in acelasi timp vreti sa aveti si un design relativ clasic sau cel putin usor retro.

Despre Hansa FCCW68225

O alta imagine cu Hansa FCCW68225

Citeste si despre Electrolux EKG61185OX

Prin aducerea Hansa FCCW68225 in cadrul bucatariei voastre putem sa ne referim cu siguranta la ceea ce inseamna prezenta aspectului relativ clasic insa in acelasi timp putem sa avem si ceea ce inseamna aducerea unui model cu functii moderne si care ofera posibilitatea de a gati o gama mult mai variata de retete.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Trebuie sa vedem totusi si ceea ce inseamna aceasta aducere in bucataria voastra si asta pentru ca este nevoie de cunoasterea spatiului pe care il necesita pentru instalare. Fiind un model mai modern posibil ca dimensiunea sa fie putin mai mare decat in cazul unor modele vechi si clasice si asta pentru ca este un aragaz ce masoara 85 cm in inaltime, 60 cm in latime si tot 60 cm si in adancime.

Am vazut cam ceea ce inseamna partea de asezare si este timpul sa trecem la ceea ce inseamna partea de utilizare si de functionare si asta pentru ca este un model complet electric. Acest element poate face ca si cei care vor sa scape de modele pe gaz sau care foloseau un model pe butelie sa treaca la o altfel de functionare.

Citeste si despre Zanussi ZOP37902XK

Pentru plita electrica veti avea prezente 4 zone de gatit pe care le veti putea utiliza dupa bunul plac si este vorba despre doua zone mici, despre o zona mare si o zona normala. Puteti sa va orientati cu privire la ce zona sa utilizati si functie de puterea pe care o ofera si este vorba despre una de 1.8 kW pentru cea normala, o putere de 1.2 kW pentru fiecare zona mica iar pentru zona mare o putere de pana la 2.3 kW.

Trecerea la partea de cuptor inseamna si partea de a gati electric si de a seta mult mai usor si exact conditiile de coacere. Printre functiile disponibile la acest model se afla cea de grill, cea de incalzire inferioara, incalzire superioara dar si partea de convectie aer fierbinte si de ventilator. Nu trebuie ignorata insa nici functia de incalzire rapida, functia de iluminare interioara pentru a vedea ce se coace sau functia de dezghetare pe care o ofera acest model.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Partea de functionare complet electrica inseamna si un anumit cost pentru factura la energie insa Hansa FCCW68225 se pozitioneaza in clasa de eficienta A ceea ce nu este foarte rau.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply