Electrolux EKG51153OX

Aragazul poate fi cel mai important electrocasnic pentru foarte multi dintre noi insa pentru la fel de multe persoane conteaza si ceea ce inseamna posibilitatea de a se increde in modelul pe care il folosesc insa daca este unul Electrolux EKG51153OX acest lucru poate fi posibil.(Doar acum la reducere)

Despre Electrolux EKG51153OX

Alegerea Electrolux EKG51153OX nu trebuie sa se lege strict cu partea de inlocuire a vechiului aragaz pe care l-ati folosit ci poate fi vorba si despre posibilitatea ca acesta sa utileze o bucatarie amenajata recent sau o locuinta recenta.

In fiecare situatie sau posibilitatea de alegere a Electrolux EKG51153OX puteti sa va folositi si de ceea ce inseamna caracteristicile detinute de acest model.

Despre Electrolux EKG51153OX

Un aragaz Electrolux EKG51153OX fiabil

Citeste si despre Miele G 4203 SC Active BW

Pentru multi aducerea in cadrul bucatariei a unui electrocasnic complex poate fi o provocare si poate fi un usor disconfort insa Electrolux EKG51153OX vine cu beneficiul unei utilizari simple si eficiente. Aceasta simpla utilizare tine si de ceea ce inseamna faptul ca veti aduce in slujba voastra un model cu o functionare completa pe gaz ceea ce poate este si de dorit de unele persoane.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Partea de alimentare cu gaz poate sa aiba rol pe langa utilizarea si functionarea acestui model si in partea de asezare in locul potrivit intrucat va fi nevoie sa tineti cont de pozitia conductei de gaz in locuinta voastra. Ajungand la situatia in care trebuie sa gasiti locul potrivit pentru instalare veti avea nevoie sa cunoasteti si ceea ce inseamna gabaritul acestui aragaz si mai exact faptul ca masoara 85.5 cm in inaltime, 50 cm in latime si 60 cm in adancime.

Valoarea dimensiunii se refera insa la forma compacta a acestui aragaz insa mai trebuie adaugata si partea de deschidere a cuptorului sau partea de pozitionare verticala a capacului de sticla pentru momentul in care folositi plita. Pe langa elementele care se pot observa pana acum din structura acestui model veti mai avea si partea de sertar din partea de jos pentru a aseza vasele voastre.

Citeste si despre Gorenje GS66260X

Reluand partea de utilizare veti avea partea de plita a acestui model si asta inseamna ca veti avea la dispozite patru arzatoare pe care sa le folositi. Alegerea arzatorului potrivit poate fi functie de dimensiunea vaselor utilizate sau poate de dimensiunea acestora si este vorba despre un arzator mic ce are o putere de pana la 1kW, doua arzatoare normale cu o putere de pana la 2kW si unul mare cu puterea de maxim 3kW.

Ceea ce este insa un plus si o caracteristica moderna pentru acest model este faptul ca veti avea prezenta o siguranta atat pentru plita cat si pentru cuptor si care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul stingerii chiar si accidentale. Veti mai avea insa si ceea ce inseamna partea de aprindere electrica si care va duce la eliminarea chibriturilor sau brichetelor. Aceste elemente inseamna si un plus de siguranta

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pentru componenta cuptorului cu care acest aragaz Electrolux EKG51153OX este echipat putem sa continuam si cu alte elemente cum ar fi prezenta gratarului din interior, functia de incalzire inferioara sau cea de grill.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply