Samsung 49Q65RA

Astazi, un televizor este mult mai performant fata de cele din trecut. Acesta iti poate oferi functii pe care nu le gaseai in trecut la niciun televizor, cum ar fi conexiunile la internet, dar si diverse tehnologii ale imaginii si audio. Un exemplar pe care il veti folosi cu drag este Televizor QLED Smart Samsung 49Q65RA.(vezi reducerile de AZI)

Samsung 49Q65RA

Despre Samsung 49Q65RA

Referitor la culoarea acestui model trebuie spus ca este argintiul, iar formatul display-ului este unul plat. Despre un televizor trebuie sa stiti, in primul rand, ce fel de dimensiuni are. Acestea va ajuta sa va dati seama daca se potriveste in locuinta dumneavoastra sau nu. Astfel, despre acesta trebuie spus ca are dimensiuni fara stand de 1101.4 x 637.1 x 59.2 mm. De asemenea, dimensiunile cu stand masoara 1101.4 x 715.7 x 263.9 mm. Acesta cantareste 15.2 Kg.

Samsung 49Q65RA
Televizor QLED Smart Samsung, 123 cm, 49Q65RA, 4K Ultra HD

Televizor QLED Smart Samsung 49Q65RA este un exemplar care detine un display cu o diagonala de 123 cm. Acest Smart TV include si o tehnologie de tip LED. Despre tehnologia speciala pe care o are acest model din gama Samsung.

Despre Samsung 49Q65RA

Ce caracteristici intereseaza despre Televizor QLED Smart Samsung 49Q65RA

Citeste si despre Horizon 32HL7330H

Claritatea imaginii acestui model este de tip 4 K. De asemenea, anul aparitiei acestuia este 2019, fiind vorba despre un model nou. Aplicatii Video Streaming ale acestuia sunt YouTube, Netflix, HBOGo. Cat priveste caracteristicile cheie pe care le are acesta trebuie spus ca sunt Screen Mirroring. Acesta are Mirroring pentru iOS si Android. Despre consumul de energie electrica al sau trebuie spus ca este de 89 W. Anual, acesta va fi de 123 kWh. Clasa de eficienta energetica a sa este de tip A.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Televizor QLED Smart Samsung 49Q65RA are un sistem de operare Tizen.Tipul procesorului acestuia este Quad core. Despre rezolutia acestuia trebuie spus ca este de 3840 x 2160, aceasta fiind cat se poate de buna.

Tehnologia HDR este cea care ofera calitate superioara imaginii, fiind vorba despre tipurile HDR 10+ si HLG. Tot despre imagine mai trebuie spus ca dispune de tehnologii precum Quantum Processor, 4K Amplificator contrast, Mod Film, Ultimate UHD Dimming. De asemenea, incorporeaza si un tuner digital integrat, precum DVB-C, DVB-S2, DVB-T2.

Citeste si despre Samsung 75NU7102

Partea audio a Televizor QLED Smart Samsung 49Q65RA are tehnologii, precum Dolby Digital Plus, Multiroom Link si Bluetooth Audio. Desigur ca, aceasta are si doua difuzoare integrate, acestea avand o putere potrivita, de 20 W. De asemenea, are si conectivitate de tip wi-fi si Bluetooth, care vor fi cat se poate de utile in vederea conexiunilor care se pot realiza.

Televizor QLED Smart Samsung 49Q65RA are o interfata pe care CI+ slot, 4 x HDMI, 2 x USB, 1 x AV, acestea fiind necesare pentru a va contecta la diverse dispozitive de unde sa descarcati continut pentru a-l vizualiza direct pe televizorul dumneavoastra. Este un dispozitiv a carei compatibilitate VESA este de 200 x 200, aceasta facand referire la montarea sa pe perete.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Acest exemplar din gama Samsung are un pret destul de bun. Pentru ca este dotat cu diverse conexiuni si tehnologii ale imaginii destul de avansate isi merita cu siguranta locul in casa dumneavoastra.