LG 24MT48DG-BZ: pentru pasionatii de jocuri

LG 24MT48DG-BZ
Televizor LED LG, 60 cm, 24MT48DG-BZ, HD
lg 24mt48dg bz vedere fataLG este o companie care si-a propus sa-si uimeasca utilizatorii nu numai prin telefoane cu camere performante, ci si prin televizoare la fel de eficiente, capabile sa redea o imagine clara, de calitate. Astfel, a rezultat modelul LED LG 24MT48DG-BZ, un televizor care se bucura din ce in ce mai mult de aprecieri. Conform specialistilor, oamenii sunt atrasi sa-l cumpere din trei motive: arata bine, aduce performante bune si are si un raport calitate-pret satisfacator. In plus, acesta se dovedeste compania perfecta, indiferent daca este vorba de cei care vor sa joace jocuri pe televizor sau sa se uite la programele preferate. Tocmai de aceea, v-am pregatit si noi o scurta prezentare a acestui model de televizor. Dar haideti sa vedem despre ce este vorba.

Despre LG 24MT48DG-BZ

Nu este un design ce ar putea fi catalogat drept spectaculos, insa este unul eficient. In primul rand este vorba de culoarea neagra a televizorului care il face sa fie foarte usor de asortat cu restul mobilierului din camera in care este asezat. Apoi, trebuie luata in calcul dimensiunea. Un astfel de televizor nu este rezervat doar pentru sufragerie, ci poate fi asezat si in dormitor sau in birou.

De asemenea, stiti foarte bine faptul ca, de multe ori, televizoarele se intalnesc si in cafenele sau restaurante. Asa ca, un astfel de model este potrivitsi pentru aceste locatii. Partea cea mai buna este ca el poate fi asezat pe perete, iar pentru cei care au locuinta mica este ideal deoarece nu ocupa mult spatiu. Mai precis, dimensiunea acestuia este de 556.0 x 146.3 x 387.3 mm, cu tot cu stand. Rezolutia este de tipul High Definition, cu un contrast dinamic de 5000000:1 si o diagonala de 60 cm.

lg 24mt48dg-bz vedere inclinata

Cum poate fi catalogat televizorul LED LG 24MT48DG-BZ din punct de vedere al calitatii?

Acest model de televizor marca LG 24MT48DG-BZ poate fi catalogat drept unul destul de performant. Acesta dispune de un afisaj IPS care permite ca cei care urmaresc un program TV sa se bucure de o claritate a imaginii, indiferent de unghiul in care se afla. Asa ca, indiferent daca stati culcati sau in picioare, imaginea va fi una buna si fara nici un fel de „bruiaje”.

De asemenea, iubitorii de jocuri sau asa numitii gameri au un motiv de bucurie deoarece acest dispozitiv este dotat cu mai multe moduri pentru Gaming. Dintre toate acestea trebuie sa amintim neaparat Black Stabilizer (cunoscut drept stabilizatorul zonei negre) ce are drept rol depistarea inamicilor care se ascund in cele mai intunecate colturi.

Desi televizorul nu este mare precum un ecran la cinema, tot va puteti bucura nestingheriti de experienta unui film sau serial bun datorita modului cinema care va permite sa aveti o vizibilitate excelenta si sa nu ratati nici un moment important. Astfel, nu este de mirare faptul ca inclusiv scenele ceva mai intunecate se vad destul de bine.

Nu trebuie uitat nici USB-ul de tip AutoRun care face ca dispozitivul sa se conecteze la laptop sau alte dispozitive inteligente, pentru o experienta multimedia completa. Totodata, dintre dotari nu lipsesc nici conectorii de tip Scart (RGB), minijack-ul pentrut casti si portul HDMI.

Concluzii

Dupa cum ati putut observa mai sus, LG 24MT48DG-BZ este un televizor construit pentru experiente intime, fie ca e vorba de pasionatii de jocuri, fie de vizionarea emisiunilor preferate in confortul patului din dormitor. Nu este un televizor care sa epateze prin design ci prin performanta si calitatea imaginilor. Pe langa acestea, multitudinea modalitatilor de conectare precum si pretul accesibil fac ca modelul prezentat sa fie o alegere buna.

Save

7 Total Score
LG 24MT48DG-BZ

Un televizor ideal pentru dormitor sau birou, apreciat in special de gameri. Chiar daca diagonala este mica, 60 cm, calitatea imaginii este una foarte buna. Televizorul LG 24MT48DG-BZ este dotat cu USB de tip AutoRun, conectorii de tip Scart (RGB), minijack-ul pt casti si portul HDMI.

PROS
  • Rezolutie High Definition
  • Diagonala de 60 cm
  • USB de tip AutoRun
CONS
  • Diagonala mica