Philips 24PFS5231/12

Ce inseamna un televizor bun? Un televizor grozav este acela care nu doar ca este capabil sa redea imagini de-a dreptul impecabile, ci este si un dispozitiv care arata bine. Atat de bine, incat atunci cand pasiti in incaperea in care este asezat, televizorul este primul lucru pe care il observati. Insa acest lucru nu inseamna ca el trebuie sa fie foarte mare. Dimensiunile reprezinta doar o problema de gust. Nu oricine apreciaza un televizor cu o diagonala generoasa care transforma peretele camerei intr-un ecran de cinema. Exista o multime de alte televizoare mai reduse ca dimensiune, dar care au alte proprietati demne de luat in calcul. Un exemplu in acest sens este modelul LED Philips 24PFS5231 (vezi AICI reducerile de azi) pe care avem onoarea sa vi-l prezentam si noi.

philips 24pfs523112 vedere fata

Despre Philips 24PFS5231

De ce am ales tocmai aceste trei atribute pentru a descrie televizorul LED Philips 24PFS5231? Deoarece acestea i se potrivesc perfect. Eleganta produsului este data de culoarea sa alba, care il face in acelasi timp si foarte usor de asortat. Are o dimensiune de 547.9 x 129.1 x 410 mm, avand o greutate de doar 4,3 kg.

Philips 24PFS5231/12
Televizor LED Philips, 60 cm, 24PFS5231/12, Full HD

Inovatia este data de designul subtire al dispozitivului, astfel incat el sa se integreze in orice incapere.

philips 24pfs523112 vedere inclinata

Performantele televizorului eficient LED Philips 24PFS5231

Desi nu este un televizor smart, Philips 24PFS5231 se dovedeste destul de inteligent datorita urmatoarelor caracteristici. Acesta este dotat cu tehnologia Picture Performance care are rolul de a imbunatati considerabil elementele de vizualizare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Iar daca doriti sa stiti cum functioneaza, va spunem ca este o combinatie intre motoarele avansate de procesare si tehnologia inovativa de afisare. Astfel, nu este deloc de mirare faptul ca imaginile sunt atat de clare, indiferent de programul urmarit. Culorile sunt stralucitoare, pastrandu-si insa naturaletea pentru a nu deranja privirea utilizatorului.

Televizorul permite conectarea porturilor USB pentru a transfera imagini sau alt tip de programe multimedia. Daca de exemplu intentionati sa organizati o petrecere, nu are rost sa investiti intr-un sistem audio, ci puteti transfera fisierele de tip mp3 direct pe televizor. Iar navigarea de-a lungul playlistului se poate realiza usor, cu ajutorul telecomenzii.

Faptul ca televizorul LED Philips 24PFS5231 este de tipul full HD permite redarea unor imagini de-a dreptul exceptionale, bazate pe un contrast bine realizat. De asemenea, in cazul in care sunteti pasionat de documentare, va puteti considera norocosi daca alegeti un astfel de televizor, deoarece el este capabil sa redea imaginile intr-o maniera cat se poata de reala.

Dintre dotari nu lipsesc nici intrarile HDMI si EasyLink care au rolul de a face conectivitatea mai usoara, fara a apela la enervantele cabluri care nu fac altceva decat sa va transforme locuinta intr-una foarte aglomerata si obositoare. Iar pentru ca experienta multimedia sa fie completa si sunetul este pe masura.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

O imagine fara sunet este total lipsita de valoare atunci cand vine vorba de un televizor eficient si tocmai de aceea, producatorul Philips a investit considerabil in tehnologia de sunet a acestui dispozitiv, facand-o capabila sa redea intr-o maniera armonioasa totul. Amatorii de filme si seriale nu trebuie sa uite de optiunea „home theatre” care seteaza perfect caracteristicile pentru o experienta de-a dreptul exceptionala. Toate cele de mai sus, precum si pretul pentru orice buzunar, recomanda televizorul Philips 24PFS5231 ca o buna afacere pentru oricine.

Save

Save

7.5 Total Score
Philips 24PFS523112: inovatie marca Philips

Cei de la Philips ne prezinta un model nou si interesant LED 24PFS523112, cu care spera sa ne cucereasca. Diagonala de 60 cm, dimensiune de 547.9 x 129.1 x 410 mm, 4,3 kg, tehnologia Picture Performance, full HD , intrari HDMI si EasyLink.

PROS
  • Tehnologie Picture Performance
  • Imagine foarte clara
  • Intrari HDMI si EasyLink
CONS
  • Fara functia smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply