Horizon 48HL737F: Un televizor performant, pentru toate buzunarele

horizon 48hl737f vedere fataNe place sa fim conectati cu lumea inconjuratoare, sa urmarim stirile de ultima oara din intreaga lume si, de ce nu, sa ne relaxam privind filme, emisiuni de divertisment sau culturale. De aceea dorinta oricarui om este sa-si achizitioneze neaparat un televizor. Oferta pe acest sector de piata este foarte bogata, iar alegerea celui mai potrivit televizor poate deveni o incercare pentru cumparator. Horizon propune la randul sau o variata gama de televizoare, proiectate astfel incat sa raspunda exigentelor tot mai crescute ale clientilor. Un model care se evidentiaza prin caracteristicile specifice unui televizor modern si un pret accesibil este Horizon 48HL737F.

Despre Horizon 48HL737F

Cu un design atractiv, televizorul Horizon 48HL737F se integreaza perfect in orice decor. De culoare neagra, rama ingusta ce face ca imaginea sa para si mai mare, dimensiuni 1050 x 80 x 665 mm, avand o greutate de 13,5 Kg, el poate fi dispus si pe perete intr-o sufragerie sau intr-un dormitor. Vine dotat cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare. A se remarca faptul ca in loc de clasicul stativ, televizorul este asezat pe doua picioruse, care-i confera stabilitate mai mare si un plus de eleganta.

Horizon 48HL737F
Televizor LED Horizon, 121 cm, 48HL737F, Full HD

horizon 48hl737f vedere inclinata

Televizorul Horizon 48HL737F, nu este un Smart Tv, insa foloseste tehnologia moderna LED, deci poate prezenta la o calitate superioara orice nuanta – de la tonurile de negru profund pana la detaliile stralucitoare, luminoase. De asemeni datorita acestei tehnologii, creste durata de viata a ecranului fiindca reuseste sa obtina un contrast si o luminozitate de inalta calitate la un consum de energie scazut.

Modelul Horizon 48HL737F este din gama 2016, detinand, deci, unele tehnologii de ultima ora, aspect care confirma performanta acestui aparat.

Caracteristici deosebite pentru confortul tau

Desi nu este un Smart Tv, televizorul Modelul Horizon 48HL737F este performant si ofera din toate punctele de vedere o experienta placuta clientilor. El este dotat cu un sistem audio de tip Stereo, bazat pe tehnologia Dolby Digital Plus, ce ofera sunet surround cu iesirea de 2 x 8 W. Diagonala ecranului, 121 cm este destul de mare pentru o vizionare optima. Display-ul este Full HD, avand o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, in aspect imagine 16:9.

Dispune de un contrast dinamic de 4000:1 si luminozitate performanta de 30 cd/mp. Unghiul de vizibilitate(178/178 grade) confera confort clientilor deoarece se poate privi spre ecran din orice colt al incaperii. In privinta receptiei si transmisiei, acest model foloseste un tuner DVB-T, BVB-C cu o intrare pentru antena si una pentru redare video. Detine de asemeni un player multimedia integrat, astfel incat se pot viziona filme, fotografii ori se poate asculta muzica fara sa fie nevoie de vreun echipament intermediar.

Un alt avantaj la acestui model este posibilitate de a inregistra programele Tv preferate cu ajutorul portului USB 2.0, facandu-se astfel inregistrarea prin functia integrata PVR. Televizorul mai detine cateva functii, deloc de neglijat, cum ar fi: cea de Welcome Screen, OSD Disable On so Off, Managementul volumului, Ceas desteptator, USB Cloning si Start-up Position, Mod Hotel.

Concluzii

In concluzie televizorul Horizon 48HL737F poate fi o alegere perfecta datorita aspectului placut, imaginii clare, sistemului audio foarte performant si nu in ultimul rand datorita pretului bun corelat cu performanta televizorului.

Save

Save

7.5 Total Score
Horizon 48HL737F: Diagonala mare, performant si accesibil

Horizon 48HL737F este un televizor care satisface pe deplin exigentele clientilor. Este un televizor LED, Full HD, cu o diagonala de 121 cm. Rama este neagra, ingusta si cu un design atractiv. Rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, unghiul de vizibilitate 178/178 grade, sistem audio de tip Stereo, cu tehnologia Dolby Digital Plus.

PROS
  • Diagonala de 121 cm
  • Sistem audio tip Stereo cu sunet surround
  • Luminozitate 30 cd/mp
CONS
  • Nu este smart