Horizon 32HL737H

Orice camin modern are in dotare cateva aparate electrocasnice strict necesare. Este foarte clar ca nimeni nu se poate lipsi de frigider, masina de spalat rufe, aragaz, cuptor si bineinteles de televizor. Nu in ultimul rand, fiindca televizorul este vital pentru momentele de relaxare, atat de necesare dupa o zi de munca. Este si cea mai la indemana modalitate de a ne petrece placut timpul liber, deoarece nu intotdeauna avem dispozitia si resursele financiare necesare pentru a iesi in oras. Printre multele modele, propuse de producatori, cu renume sau nu, Horizon vine in intampinarea clientilor cu o gama de televizoare, proiectate astfel incat sa raspunda exigentelor tot mai crescute ale cumparatorilor. Dintre acestea remarcam modelul Horizon 32HL737H (Vezi reducerile de ACUM), datorita caracteristicilor sale si pretului mai mult decat accesibil.

horizon 32hl737h vedere fata

Despre Horizon 32HL737H

Deci oamenii isi doresc un televizor, dar mai mereu intampina dificultati cand vine vorba sa aleaga modelul acestuia. Motivul, oferta este foarte bogata si variata, astfel incat a-l descoperi pe acela potrivit, devine o aventura. Cu un design placut, televizorul Horizon 32HL737H se integreaza perfect intr-o sufragerie sau un dormitor de dimensiuni mai mici.

Horizon 32HL737H
Televizor LED Horizon, 80 cm, 32HL737H, HD Ready

Poate chiar si intr-o bucatarie. Poate fi asezat pe orice suprafata, avand standul format din doua picioruse care-i dau stabilitate mai mare si un plus de eleganta. De dimensiuni relativ mici(715 x 77 x 438), culoare neagra, rama subtire, el poate fi dispus rapid si usor si pe perete. Vine dotat cu o telecomanda, un cablu de almentare si manualul de utilizare.

horizon 32hl737h vedere inclinata

Nu este un Smart TV, dar ofera o experienta vizuala excelenta

Televizorul Horizon 32HL737H, nu este un Smart TV, insa foloseste tehnologia moderna LED, deci prezinta imaginile la o calitate superioara. Acestea sunt clare, luminoase, in culori vii, naturale.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

De asemeni datorita acestei tehnologii, ofera un contrast si o luminozitate de inalta calitate la un consum scazut de energie electrica. Dotat cu un sistem audio de tip Stereo, bazat pe tehnologia Dolby Digital Plus, furnizeaza sunet surround cu iesirea 2 x 6w – clar si destul de puternic.

Display-ul, de tip Direct LED, avand o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, in aspect imagine de 16:9, ofera posibilitatea clientilor de a se bucura de o experienta vizuala excelenta, chiar daca diagonala lui este mica(80cm). La aceasta contribuie si unghiul de vizibilitate(178/178grade) care permite vizionarea din orice punct al incaperii.

Detine in plus un Player multimedia integrat care permite redarea de continut audio-video(muzica, filme, clipuri, fotografii) de pe un dispozitiv extern.  La fel are functia Monitor, deci se poate folosi si ca monitor. In ceea ce priveste receptia si transmisia foloseste tuner DVB-T, DVB-C. In privinta conectivitatii, modelul este echipat cu Slot CI+, AV, RF In.

Alte functii ale televizorului Horizon 32HL737H, deloc de neglijat, ar fi: Welcome Screen, OSD Disable ON/OFF, Volum Management, Wake-Up Alarm, USB Cloning, Start-Up Position.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Ca o concluzie, televizorul Horizon 32HL737H este alegerea ideala pentru clientii care vor un televizor mic, performant, la un pret scazut. Imaginile excelente, meniul prietenos, culorile vii si naturale, unghiurile bune de vizibilitate, situeaza acest televizor printre cele mai cautate de clienti. La fel de convingator este si raportul calitate/pret.

Save

Save

Save

7.5 Total Score
Horizon 32HL737H: Un televizor ideal pentru casa ta

Televizorul Horizon 32HL737H este un televizor LED, HD, diagonala de 80 cm, subtire si la un pret acceptabil. Imaginea este de calitate superioara, avand o rezolutie de 1366 x 768 pixeli.

PROS
  • Pret accesibil
  • Rama subtire
  • Este dotat cu multiple functii
CONS
  • Nu este Smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply