Sony Bravia 43W807C: o minunatie de televizor

Sony Bravia 43W807C
Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 108 cm, 43W807C, Full HD
sony bravia 43W807C vedere fataDimensiunea ecranului este un factor important pentru alegerea unui televizor (pe langa costul de achizitionare), precum si calitatea imaginii afisate. Poti sa alegi un model cu un ecran foarte mare, dar care nu “stie” cum sa redea imaginile, astfel ca acestea vor iesi distorsionate, ceea ce face ca investitia sa nu fie chiar una foarte buna, evident. Un tip de aparat care reda imaginea la un prag inalt de calitate este cel care utilizeaza tehnologia Full HD.

Un televizor de tip Full HD are o rezolutie foarte mare (de cel putin 1920 x 1080 pixeli), reda orice format video fara sa-l distorsioneze, poate sa afiseze standardele 1080p si 1080i, dar si formatele native, include intrari HD analog si digitale si respecta standardele de 720p, 1080i si 1080p etc. Un model care face parte din categoria aceasta este acest televizor Smart Android 43W807C.

sony bravia 43W807C vedere inclinata

Despre Sony Bravia 43W807C

Cu acest televizor Smart Android Sony Bravia 43W807C poti sa vezi imaginea cu adevarat completa. Imaginea este Full HD, indiferent de tipul de continut, avand un acces rapid la toate partile aparatului, fie ca e vorba de televizor, video, aplicatii, jocuri etc. In plus, iti va face locuinta sa arate mai moderna si mai eleganta, multumita unor trasaturi subtiri cu un cadru ingust din aluminiu.

Pixelii imaginilor pe care le afiseaza acest televizor Smart Android Sony Bravia 43W807C sunt imbunatatiti printr-o tehnologie puternica pentru procesarea imaginilor. Mai multe parti separate ale oricarei scene se analizeaza si se compara folosind o baza de date speciala de imagini. Zgomotul este redus prin tehnologia X-Reality PRO care are rolul de a indeparta mai multe tipuri de zgomote dintr-o serie de semnale TV digitale si analogice, de pe discurile Blu-ray sau DVD, ba chiar si din fotografiile digitale.

Date tehnice Sony Bravia 43W807C

Cu acest televizor Smart Android Sony Bravia 43W807C vei schimba modul in care privesti divertismentul cotidian. Acum poti sa vezi mult mai usor continutul afisat de pe smartphone pe ecran multumita Google Cast, sa obtii raspunsuri folosind functia de cautare vocala etc. Posibilitatile sunt aproape nelimitate, putand sa vizionezi o productie cinematografica, sa-ti faci propria compilatie de muzica folosind Google Play, sa-ti partajezi fotografiile cu cei dragi, etc.

Partajarea de poze, inregistrari video etc. se face printr-o conexiune Wi-Fi cu NFC si printr-o conectivitate MHL. Modelul de televizor Smart Android Sony Bravia 43W807C dispune de aplicatii ca YouTube, Music Google Play, Google Play Store, Games Google Play si Movies & TV Google Play, Internet Browser, Music, Photo Sharing Plus, Sony Select, Program Guide si Video.

Acest televizor Smart Android Sony Bravia 43W807C este compatibil cu Google Cast, ceea ce inseamna ca vei putea sa transmiti foarte usor elementele de divertisment de pe Pandora ori YouTube de pe smartphone sau tableta direct pe ecranul acestui televizor Smart Android Sony Bravia 43W807C. Partajarea fisierelor se face atat de pe Android, cat si de pe iOS, precum si de pe laptop.

Cumpara-ti modelul de televizor Smart Android Sony Bravia 43W807C si nu vei mai vedea divertismentul cu aceeasi ochi.

9.7 Total Score
Sony Bravia 43W807C

Sony Bravia 43W807C - un televizor pe care cu siguranta iti doresti sa il iei acasa. Tehnologie Full HD, intrari HD analog si digitale, tehnologie X-Reality PRO, conexiune Wi-Fi cu NFC, Smart Android

PROS
  • Este 3D
  • Design placut
  • Usor de montat
CONS
  • Nu exista nimic contra
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply