Sony Bravia 55W808C: iata un televizor destept

Sony Bravia 55W808C
Televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia, 139 cm, 55W808C, Full HD
sony bravia 55W808C vedere fataTelevizoarele de tip Smart TV sunt tot mai populare, de la un an la altul, pentru ca sunt, practic, un fel de computere, care actioneaza si pe post de televizor. Vremurile in care deschideai televizorul doar pentru a urmari o emisiune ori pentru a viziona un film au apus de mult. In prezent, poti sa partajezi fotografii, sa asculti muzica in format mp3 de pe un stick USB, sa navighezi pe Internet etc, doar folosind un televizor. Momentan, televizoarele nu ameninta sa elimine laptopurile din vietile noastre, dar o mare parte dintre caracteristicile acestuia sunt regasite si in acest aparat, fiind mai usor sa deschizi televizorul pentru a asculta un album de pe un stick USB, decat laptopul.

Pentru oricare dintre acele functii, dar si altele pe langa, poti sa folosesti modelul de televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 55W808C. Designul sau exterior este foarte atractiv si unic, cu linii foarte fine si un ecran ultra slim, care fac acest televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 55W808C sa fie ideal pentru un camin modern. Chiar daca mobilierul tau nu este foarte modern, nu ai de ce sa nu investesti intr-un astfel de aparat, care va atrage toata atentia asupra sa oricui va intra in incaperea in care se afla.

sony bravia 55W808C vedere inclinata

Despre Sony Bravia 55W808C

Designul sau ultra subtire face modelul de televizor Smart Sony Bravia 55W808C sa fie usor de integrat in orice sufragerie, montarea pe un perete realizandu-se foarte simplu. Ecranul dispune de un cadru ingust cu o serie de ornamente de aluminiu, care nu atrag atentia asupra sa.

Functia 3D reprezinta unul dintre aspectele care fac acest televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 55W808C sa fie unul foarte cautat de clientii interesati de un nou televizor. Poti sa vizionezi filme Blu-ray, emisiuni TV ori videoclipuri de pe Internet cu imagini de tip tridimensional (3D) cu o calitate superioara si detalii mai fine ca niciodata. Imaginile sunt prezentate la o adancime care pare naturala, reprezentand un plus pentru acest televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 55W808C. Poti sa te conectezi la un player 3D Blu-ray pentru a viziona continutul video de format 2D care se converteste in formatul de 3D.

Casa ta este mai moderna cu acest televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 55W808C

Prin Google Play, poti sa accesezi emisiuni TV si productii cinematografice, videoclipuri virale de pe YouTube, aplicatii, jocuri etc, toate fiind accesate chiar de pe ecranul acestui televizor Smart Android 3D LED Sony Bravia 55W808C. O alta caracteristica, Google Cast, poate face transferarea divertismentului de pe smartphone sau laptop pe ecranul televizorului foarte usoara. Partajarea aceasta nu se poate realiza doar prin Android, ci si prin iOS.

Experienta auditiva nu este nici ea mai prejos, fiind la fel de calitativa ca cea vizuala, prin Clear Audio+. Aceasta functie poate sa iti optimizeze sunetul produs de televizor, oferindu-ti o experienta superioara a trairii filmului urmarit, prin sistem surround.

 

9.1 Total Score
Sony Bravia 55W808C

Un nou model de la Sony Bravia este 55W808C, un televizor LED, Smart, Full HD. Elegant si usor de instalat, atat in living cat si in dormitor. Cateva caracteristici: Clear Phase Speaker, X-Reality PRO, DVB-T/T2, DVB-C, DVB-S/S2, Wi-Fi Integrat, BRAVIA Sync, Inregistrare pe HDD prin USB.

PROS
  • Diagonala 139 cm
  • Rama subtire si eleganta
  • Suport stabil
CONS
  • Are un mic lag care poate fi deranjant
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply