Sony Bravia 43W755C: universul culorilor chiar in fata ta

Sony Bravia 43W775C
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 108 cm, 43W755C, Full HD
sony bravia 43W755C vedere fataTelevizoarele s-au schimbat atat de mult in ultimii ani, in mod special, incat un model de acum cateva decenii aproape ca nu mai este recognoscibil, daca e sa fie comparat cu un model contemporan. Cine ar fi crezut, in urma cu cativa ani, nu doar ca Internetul va prinde atat de bine la public, dar si ca vei naviga folosind televizorul? Cu un Smart TV, aceasta este doar una dintre multele variante de entertainment pe care le poti folosi pentru a te distra ori pentru a pierde timpul.

Despre Sony Bravia 43W755C

Un exemplu bun in acest sens este modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 43W775C. Cu un design modern, linii fine si un ecran foarte subtire, modelele cu tub catodic care erau populare pana pe la inceputul anilor 2000 nu ar putea catusi de putin sa mai rivalizeze cu un astfel de aparat. Aparatul are o diagonala de 108 centimetri si o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, facand imaginile proiectate sa fie mai mari, mai reale, mai clare si mai pline de culoare ca niciodata.

Acest televizor Smart Sony Bravia 43W775C are pixeli imbunatatiti cu o tehnologie moderna pentru procesarea imaginilor care a fost creata de catre Sony. Aceasta tehnologie are rolul de a analiza parti separate ale diferitelor imagini si de a le compara apoi cu imaginile pe care le detine intr-o baza de date speciala. Prin aceasta modalitate este redus zgomotul, tehnologia X – Reality PRO indepartand mai multe tipuri de zgomote din semnalele TV analogice, dar si digitale, de pe discuri de tip DVD sau Blu-ray; in plus, aceasta metoda este aplicata chiar si pentru fotografiile digitale.

sony bravia 43W755C vedere inclinata

Cumpara acum Sony Bravia 43W755C

Poti sa folosesti acest televizor Sony Bravia 43W775C pentru a urmari emisiuni, documentare si filme artistice pe setarea de televizor normal, insa modelul se remarca fata de alte tipuri de astfel de aparate multumita jocurilor video pe care le poti juca, navigatului pe Internet, vizionarii de filme sau de fotografii de pe stick-ul USB etc. Utilizand modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 43W775C, poti sa-ti creezi propriul playlist cu melodiile preferate, sa urmaresti videoclipuri pe YouTube ori sa partajezi fotografii cu cei apropiati si dragi tie. Aceste partajari se pot realiza wireless, fie ca e vorba de fotografii, inregistrari video etc, printr-o conectivitate MHL.

Cateva dintre aplicatiile regasite pe acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 43W755C sunt cele care apartin de Google Play, ca Music, Store, Games, Movies & Tv, dar si Internet Browser, Album, Sony Select, Program Guide, Photo Sharing Plus si YouTube.

De asemenea, poti sa conectezi acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 43W755C la smartphone-ul sau tableta pe care le detii. In aceasta modalitate vei putea urmari continutul de pe aceste dispozitive pe ecranul televizorului, cu Google Cast, dar si sa obtii raspunsuri utilizand o functie speciala pentru cautarea vocala.

Pentru o casa moderna, cumpara modelul de televizor Smart Android LED Sony Bravia 43W775C chiar astazi!

9.4 Total Score
Sony Bravia 43W755C

Sony Bravia 43W755C - televizorul care te uimeste de cum il vezi. Tehnologie de ultima ora pentru a satisface orice client: tehnologie X – Reality PRO, Smart Android LED, diagonala de 108 cm, sistem audio NICAM/A2, Clear Phase Speaker, Motionflow XR 800, X-Reality PRO, DVB-T/T2/C.

PROS
  • Imagine de foarte buna calitate
  • Stabilitate buna pe suport
  • Pret acceptabil
CONS
  • Cam putine aplicatii existente
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply