Sharp LC-32CFE6452E

Sharp, ca orice firma care se respecta (si este o firma importanta, chiar daca nu toata lumea a auzit de ea), are tendinta de a scoate pe piata televizoare cu exact aceleasi tehnologii si functii, dar cu diagonale diferite. Astfel, acopera nevoile pentru fiecare camera, indiferent daca iti doresti un model ieftin si mai simplu, sau unul de calitate premium. Sharp LC-32CFE6452E (vezi AICI ce pret are) este cel mai mic, dar si cel mai ieftin exponent al seriei sale, un model care te ajuta mult daca il montezi in camera care trebuie si daca nu ai de la el pretentii de premium. Raportul dintre pret si calitate e mai mult decat decent, deci merita sa ii acorzi o privire in plus.

Sharp LC-32CFE6452E

Despre Sharp LC-32CFE6452E

Seria din care face parte Sharp LC-32CFE6452E a reusit sa obtina chiar niste premii pentru design si acesta nu este putin lucru daca luam in considerare faptul ca televizorul este unul cu pret destul de mic. Dar premiile nu au fost obtinute degeaba, intrucat aparatul chiar arata diferit. Liniile sale sunt usor ondulate, atat in partea unde se afla difuzorul (la care vom reveni mai tarziu) dar si in cazul stativului format din doua picioare.

Sharp LC-32CFE6452E
Televizor LED Smart Sharp, 81 cm, LC-32CFE6452E, Full HD

Una peste alta, este unul dintre cele mai subtiri si aratoase modele din clasa lui, ceea ce inseamna un plus evident pentru un astfel de televizor. Bineinteles, inainte de toate acestea, trebuie sa tii cont de faptul ca televizorul are doar 81 de cm, fiind bun pentru dormitor. Daca vrei o diagonala mai mare, seria iti ofera si alte posibilitati, dar tehnologia este aceeasi in toate cazurile.

Sharp LC-32CFE6452E-lateral

Un loc unde se vede pretul de achizitie este imaginea. Full HD e o rezolutie rezonabila, dar un pic depasita in ziua de astazi. In cele din urma insa, aceasta este in concordanta cu pretul, deci nu prea i se poate reprosa nimic lui Sharp LC-32CFE6452E.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

In acelasi timp, daca ai materialul video potrivit la dispozitie, poti scoate o imagine destul de clara, fara artefacte. Partea mai putin buna este ca televiziunile autohtone cam duc lipsa de asa ceva (maxim HD, atat primesti), dar exista si multe alte posibilitati, deci nu apar motive pentru griji.

Pentru un televizor de 81 cm, Sharp LC-32CFE6452E are un sunet surprinzator de puternic. Acesta este emis de un sigur difuzor (16 W), situat sub ecran. Din acest punct de vedere, modelul se aseamana destul de mult cu unele oferite de LG, care au ales acest design pentru a sublinia si mai mult rama subtire (aici nu e cazul, dar designul ramane unul inspirat).

Sharp LC-32CFE6452E are un sistem smart decent

Nu foarte multe televizoare de 80 cm sunt si smart, dar acesta este si asta reprezinta un bonus important. Sistemul de operare este propriu, AquosNet+, dar, din punct de vedere al dotarilor, e comparabil cu ce ofera Android sau WebOS. Are multe aplicatii, se misca bine si e intuitiv, calitatile pe care orice sistem bun ar trebui sa le aiba. Apoi, conexiunea se poate face prin Wi-Fi sau LAN si viteza va fi la fel de buna si de stabila.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Sistemul smart este una dintre modalitatile prin care poti avea acces la continut video mai bun, pentru ca te poti conecta la YouTube, Netflix, HBO GO si multe alte site-uri de video streaming. Dar nu este singura, pentru ca, asa cum ne-a obisnuit fiecare televizor modern, Sharp LC-32CFE6452E are si cateva porturi HDMI si USB. Asadar, poti conecta DVD player, laptop, PC (televizorul e ok de folosit si pe post de monitor, iar rezolutia full HD ajuta si ea), sistem audio sau un simplu stick cu filme sau muzica.

Concluzii

Daca te afli in cautarea unui televizor pentru dormitor, modern si ieftin, Sharp LC-32CFE6452E reprezinta una dintre cele mai bune variante pe care le ai la dispozitie. Chiar daca nu straluceste decat prin prisma designului, televizorul este unul de calitate in toate celelalte aspecte ale sale.

Practic, el acopera o nevoie care, de-a lungul anilor, a primit putine rezolvari. Mai exact, pana acum era mai greu sa gasesti un televizor smart cu o diagonala mica. Dar producatorii importanti incep sa se orienteze si catre aceasta idee, deci probabil ca vom gasi din ce in ce mai multe solutii. Sharp LC-32CFE6452E este una dintre cele mai bune, la un pret mai mult decat corect. Deci merita sa il ai in atentie si sa descoperi mai mult despre el.

9 Total Score
Sharp LC-32CFE6452E, unul dintre cele mai bune televizoare de 80 cm

Un model deosebit, cu functii performante, rezolutie Full HD si un design de top, televizorul Sharp LC-32CFE6452E este acum la un pret foarte accesibil

PROS
  • Design impecabil, modern
  • Raport calitate pret foarte bun
  • Sistem smart competent
CONS
  • Telecomanda este mai sensibila
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply