Samsung 65KU6402: televizorul 4k plat cu ecran urias

Samsung 65KU6402 vedere fataSamsung este unul dintre primii producatori care au integrat ecrane 4k in seriile de televizoare, iar de ceva timp au inovat cu atat mai mult prin intermediul celor curbate. Samsung 65KU6402 este un televizor 4k plat, potrivit pentru cei care isi doresc un model clasic. Este amuzant totusi sa categorisim asa modelele recente ale coreenilor.

Despre Samsung 65KU6402

Samsung 65KU6402 este un televizor mai performant decat iti poti imagina. Designul sau cu insertii metalice si profil ultra slim anticipeaza foarte bine dotarile premium. Avand dimensiunile  de 1458.1 x 841.3 x 54.3 mm, televizorul este cu adevarat urias si va crea fara dubiu impresia de ecran de cinema.

Samsung 65KU6402
Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65KU6402, 4K Ultra HD

Samsung 65KU6402 vedere inclinata

Ca tot veni vorba de ecran, acesta are diagonala de 163 de cm si reda imagini cu totul si cu totul impresionante. Avand rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, acestea sunt clare ca lacrima si redau cele mai mici detalii. Tehnologia Ultra Clear Panel creste cu atat mai mult claritatea, iar Motion Rate 100 si Auto Motion Plus fac ca imaginile in miscare sa fie descompuse si redate extrem de fluid. Listei de tehnologii i se pot adauga multe altele, dar vom numi doar Active Crystal Color. Aceasta foloseste o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu pentru a asigura o gama larga de culori naturale.

Televizor ultra performant

Sistemul audio are o putere de 20 W si este prelucrat folosind tehnologiile Dolby Digital Plus si DTS Studio Sound.

Functiile smart reprezinta un alt punct foarte important al modelului Samsung 65KU6402. Acestea permit o navigare foarte rapida pentru toti membrii familiei, avand o viteza superioara si o interfata foarte intuitiva. Trecerea de la continutul online la cel TV se face instant, iar optiunile pentru redarea de continut de orice tip sunt extrem de numeroase.

Functiile smart au la baza un procesor performant Quad Core. Acesta este in mare parte responsabil pentru viteza foarte buna de navigare si multitasking, precum si pentru accesul instant la aplicatii si comenzi. Sistemul de operare Tizen completeaza perfect pachetul de functii smart.

Nu in ultimul rand, la modelul Samsung 65KU6402 este de remarcat si software-ul educativ EduPedia. Acesta ofera o experienta foarte atractiva pentru copii si elevi de toate varstele. Software-ul pune la dispozitia copiilor mici povesti, cantece, jocuri si fise de colorat si desenat. De partea cealalta, cei mai mari pot folosi software-ul pentru lectii interactive, organizarea temelor si agendei de lucru etc.

La nivelul conectorilor exista 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de retea si intrari component si video composite. Acestea permit conectarea foarte usoara la orice tip de dispozitiv extern.

In concluzie, Samsung 65KU6402 este un adevarat televizor al viitorului. Acesta ofera imagini de calitate exemplara, o experienta smart foarte interactiva si o sumedenie de dotari personalizate, menite sa asigure o experienta de vizionare cat mai placuta. Avem de-a face cu un televizor premium din toate punctele de vedere, asa ca pretul nu face nici el exceptie. La nivelul de calitate de care vorbim insa, pretul reprezinta un detaliu ce paleste in fata performantei.

10 Total Score
Samsung 65KU6402

Samsung 65KU6402 - televizor LED Smart, diagonala 163 cm, 4K Ultra HD, dimensiuni de 1458.1 x 841.3 x 54.3 mm, rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, Active Crystal Color, sistemul audio 20 W, Dolby Digital Plus si DTS Studio Sound, Quad Core, 4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de retea si intrari component si video composite.

PROS
  • Diagonala impresionanta de 163 cm
  • Clatitate la imagine
  • Smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply