Samsung 40KU6172: un televizor care merita fiecare ban

Samsung 40KU6172 vedere fataA avea un televizor in casa nu mai este de mult timp un lucru iesit din comun. Nevoia de a fi la curent cu stirile, de a urmari emisiunile preferate, filmele ori serialele indragite, de a ne relaxa simplu si placut de acasa, face din fiecare dintre noi un cumparator de televizoare, cel putin o data in viata. Foarte rar o singura data, deoarece multi dintre noi isi doresc sa tina pasul cu evolutia tehnologiilor, cautand continuu  o experienta vizuala cat mai sofisticata. Tocmai pentru a satisface exigentele tot mai crescute ale clientilor, Samsung – brand deja foarte apreciat pe aceasta nisa de piata – are o oferta bogata de televizoare, caracterizate de un design aparte, tehnologie de varf si functii deosebite.  Dintre acestea, modelul Samsung 40KU6172, reprezinta o posibila alegere pentru clientii foarte pretentiosi, aceia dispusi sa plateasca un pret ceva mai ridicat pentru o experienta de neuitat.

Despre Samsung 40KU6172

Din gama 2016, cu aspect ultramodern, dat nu numai de culoarea negru, rama extrem de subtire sau standul foarte elegant, ci si de ecranul curbat, televizorul Samsung 40KU6172 isi pune, cu siguranta, amprenta sa moderna in livingul ori dormitorul oricarui client.

De dimensiuni 918,5 x 599,6 x 288,1 mm cu stand, acest televizor este potrivit si pentru incaperile destul de generoase din punct de vedere al spatiului si poate fi asezat pe orice suprafata. El vine dotat cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Samsung 40KU6172
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm, 40KU6172, 4K Ultra HD

Samsung 40KU6172 vedere inclinat

Tehnologie de ultima ora, performante incredibile

Vorbind despre tehnologia de ultima ora, nu putem sa nu spunem cateva cuvinte despre ecranul curbat al modelului Samsung 40KU6172. Aceasta caracteristica este un pas inainte spre un viitor in divertisment de neimaginat azi, pas pe care cei de la Samsung l-au facut cu succes. Ecranul curbat, combinat cu o diagonala destul de mare de 101 cm si cu o rezolutie 4k Ultra HD de 3840 x 2160 pixeli, ofera intr-adevar o experienta vizuala de neegalat. Mai exact, clientii se pot bucura de o senzatie mai puternica de adancime, acea curbura a ecranului producand efectul de panoramare, largind campul de vizionare si eliminand distorsiunile de la marginea ecranului.

In privinta imaginilor, televizorul Samsung 40KU6172 este foarte performant, el furnizand imagini deosebit de clare si culori vii, datorita functiei Wide Colour Enhancer. Aceasta functie de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii.

Dotat cu sistem audio Stereo, modelul Samsung 40KU6172, ofera un sunet foarte limpede si puternic, iesirea fiind de 20 W, datorita tehnologiei Dolby Digital Plus.

O calitate demna de luat in calcul este faptul ca acest model este un Smart, adica este dotat cu o placa de retea pentru conectare la internet, cu un procesor, cu hard disk propriu pe care sunt stocate toate aplicatiile si cu un sistem de operare. Pe langa aplicatiile preinstalate, ofera posibilitatea descarcarii si altor aplicatii si jocuri.

Gratie functiilor sale avansate, acest model poate fi folosit si ca monitor pentru PC, laptop si chiar pentru consola de gaming. La fel, televizorul Samsung 40KU6172 este dotat cu Player multimedia integrat, astfel incat, permite vizionarea de filme, fotografii sau ascultarea muzicii de pe dispozitive externe.

In concluzie, televizorul Samsung 40KU6172, poate fi alegerea perfecta pentru clientii care aspira la o experienta vizuala aparte. El imbina perfect designul modern cu functiile avansate si cu tehnologiile de ultima ora, oferind performanta la cel mai inalt nivel.

9.5 Total Score
Samsung 40KU6172

Samsung 40KU6172 - televizor LED Curbat Smart , diagonala de 101 cm, 4K Ultra HD, rezolutie 3840 x 2160 pixeli, dimensiuni 918,5 x 599,6 x 288,1 mm, sunet de 20w, Dolby Digital Plus.

PROS
  • Televizor curbat
  • Functie smart
  • Pret foarte bun
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply