Panasonic TX 58DX700E: un televizor inteligent

Panasonic TX 58DX700E vedere fataDesi modalitatile de relaxare, azi, sunt numeroase si variate, de cele mai multe ori – mai ales in cursul saptamanii, cand timpul liber este redus -, preferam sa stam acasa si sa vizionam la televizor, filmele, serialele, stirile ori emisiunile preferate. Multumim adeseori celui care a inventat acest mijloc de recreere, atat de la indemana, si nu in ultimul rand acelora care de-a lungul timpului – punand in joc creativitate si inovatie – au ridicat experienta noastra vizuala pe trepte nebanuite macar, in urma cu ceva vreme.

Despre Panasonic TX 58DX700E

Cei de la Panasonic, deja renumiti pe piata internationala pentru televizoarele lor tot mai performante si complexe, vin cu o oferta generoasa de modele, pregatite sa raspunda celor mai exigente cereri. Dintre modelele lor, ne atrage atentia, cu siguranta, televizorul Panasonic TX 58DX700E, prin design-ul ultramodern, tehnologiile avansate si functiile complexe.

Panasonic TX 58DX700E
Televizor LED Smart Panasonic, 146 cm, TX-58DX700E, 4K Ultra HD

Panasonic TX-58DX700E vedere inclinata

Televizorul Panasonic TX 58DX700E, beneficiaza de functii suplimentare care permit conectarea la internet, vizualizarea de continut online, instalarea de aplicatii si conectarea la retelele  de socializare. Cu alte cuvinte, este ceea ce numim, un model inteligent (Smart).

Cu un design deosebit de atractiv, culoare argintie, rama foarte ingusta, dimensiuni de gabarit mari (1290 x 805 x 239 mm cu stand), asezat pe un stand elegant alcatuit din doua picioruse discrete, televizorul Panasonic TX 58DX700E se potriveste in special incaperilor generoase din punct de vedere al spatiului – livinguri ori dormitoare -, punand o amprenta modernista in decorul deja existent. Televizorul vine echipat cu telecomanda.

Tehnologie avansata, performanta de cel mai inalt nivel

Gratie tehnologiei avansate folosite, televizorul Panasonic TX 58DX700E este foarte performant din toate punctele de vedere – imagine, sunet, functii suplimentare etc. Dotat cu un sistem audio de tip Stereo, ofera un sunet puternic si natural, surround, cu iesirea de 2 x 10 W. Display-ul de tip LED, cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, Ultra HD 4K, permite clientilor sa se bucure de o claritate impresionanta a imaginilor, de culori realiste si contrast uimitor. Diagonala mare de 146cm ofera clientilor posibilitatea de a trai o experienta deosebita, iar unghiurile de vizualizare mari, asigura vizibilitate buna din orice colt al incaperii. Pentru receptie si transmisie televizorul foloseste tuner DVB-T/T2/C, iar conexiunile se fac prin Wi-Fi integrat, DLNA si Slot CI+, avand o gama larga de conectori.

De mentionat ca modelul Panasonic TX 58DX700E are Player multimedia integrat, ceea ce-i permite sa redea continut audio-video, muzica, fotografii, filme, de pe dispozitive externe.

Datorita functiei DLNA, clientii pot sincroniza ecranul televizorului cu ecranul altor dispozitive smart compatibile – de exemplu se pot vizualiza pozele de pe smarphone pe ecranul televizorului. Mai mult, datorita functiei Swipe & Share, clientii pot „trage” continut de pe smartphone-uri si tablete pe ecranul televizorului, prin simpla tragere a degetelor pe ecranele tactile ale dispozitivelor portabile.

In afara de cele deja mentionate mai putem aminti cateva caracteristici, de luat in seama, care ii aduc un plus de eficienta, si anume: Quad Core Pro, Panasonic Media Center, TV Anywhere, Browser web Firefox, Teletext, Inregistrare PVR (pe dispozitiv de stocare USB extern), Mod Hotel, Mod jocuri, etc.

In concluzie, televizorul Panasonic TX 58DX700E, poate fi alegerea ideala pentru clientii care vor mai mult decat un televizor simplu. Datorita design-ului deosebit de atractiv, tehnologiilor de varf si functiilor numeroase, diverse si utile si nu in ultimul rand, gratie raportului calitate/pret bun, acest model obtine o nota excelenta.

9.5 Total Score
Panasonic TX 58DX700E

Televizor LED Smart Panasonic, 146 cm, TX-58DX700E, 4K Ultra HD: Un televizor inteligent, cu imagini greu de egalat. Dimensiuni mari 1290 x 805 x 239mm cu stand, rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, Wi-Fi integrat, DLNA si Slot CI+, tuner DVB-T/T2/C, Quad Core Pro, Panasonic Media Center, TV Anywhere, Browser web Firefox, Teletext, Inregistrare PVR(pe dispozitiv de stocare USB extern), Mod Hotel, Mod jocuri.

PROS
  • Diagonala 146 cm
  • Smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply