Panasonic TX-49DS500E: relaxare deplina

Panasonic TX 49DS500E vedere fataTot ce facem se invarte, pana la urma, in jurul dorintei de relaxare. Muncim ca sa ne putem relaxa si ne relaxam ca sa putem munci in continuare. Visam sa ne petrecem timpul liber cat mai frumos, sa vizitam locuri noi, orase, poate tari straine, sa socializam in sali de spectacol, restaurante ori in cluburi, dar de multe ori starea fizica sau materiala nu ne permite. Chiar si asa, ne ramane o modalitate, deloc de neglijat, de a ne destinde zilnic. A viziona la televizor filme, seriale, emisiuni preferate sau stiri de pretutindeni, este, si va fi mult timp de acum inainte, un mod placut de a ne relaxa, iar televizorul va deveni in viitor un instrument de divertisment tot mai sofisticat, gratie evolutiei tehnologiilor.

Despre Panasonic TX 49DS500E

Printre multi alti producatori de televizoare, si Panasonic se ingrijeste sa vina inaintea nevoilor clientilor, cu modele in stare sa satisfaca cele mai exigente cereri. Dintre acestea, televizorul  Panasonic TX-49DS500E , se evidentiaza prin design-ul atractiv, tehnologia de ultima ora si functiile foarte utile.

Panasonic TX 49DS500E
Televizor LED Smart Panasonic, 123 cm, TX-49DS500E, Full HD

Panasonic TX 49DS500E vedere inclinataDe culoare neagra, dimensiuni optime (1106 x 693 x 235 mm cu stand), rama ecranului foarte subtire, standul integrat atragator datorita celor doua picioruse, cu alte cuvinte, cu un aspect exterior elegant, acest model se potriveste perfect oricarui loc din locuinta clientului. Dupa preferinta, se poate monta simplu si rapid si pe perete.

Avand ecran LED Full HD si functii Smart de ultima generatie, televizorul Panasonic TX-49DS500E, ofera clientilor bucuria de a privi imagini Full HD clare si in culori vii, de o calitate de necontestat. Interfata lui este prietenoasa, permitand accesul la functiile sale inteligente, simplu, rapid si intuitiv.

Design modern, inteligenta si imagini de inalta calitate

Modelul Panasonic TX-49DS500E, foarte modern si elegant, avand caracteristici speciale de sunet si imagine, dotat cu functii de ultima ora este o alternativa demna de luat in seama pentru aproape orice client. El este dotat cu un sistem audio de tip Surround, ce ofera sunet clar si puternic avand iesirea de 2 x 10w. Diagonala mare, de 123cm, este perfecta atat pentru o camera mai mare de apartament, cat si pentru un living sau un dormitor modern si destul de spatios. Display-ul Full HD, avand o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, in aspect imagine 16:9, permite clientilor sa se bucure de o experienta vizuala excelenta. La aceasta performanta contribuie de asemeni, luminozitatea si contrastul, amandoua bune. Televizorul Panasonic TX-49DS500E poate fi asezat in orice loc din camera, oferind posibilitatea clientul sa vada perfect aproape din orice unghi. Pentru receptie si transmisie televizorul foloseste tuner digital DVB-T, DVB-C, DVB-T2, cu o intrare pentru antena si una pentru continut video, iar conexiunile se fac prin LAN, Wireless si Slot CI+, avand o gama larga de conectori.

Televizorul Panasonic TX-49DS500E are Player multimedia integrat, astfel incat clientii pot sa vizioneze filme, fotografii sau sa asculte muzica, fara ca vreun alt echipament sa fie necesar.

Modelul vine echipat cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Rezumand, televizorul Panasonic TX-49DS500E, poate fi o alegere foarte buna, avand in vedere caracteristicile sale deosebite. Apreciat deja de clienti, pentru imaginea excelenta, sunetul foarte bun, finisajele de calitate, el mai are si avantajul unui raport calitate/pret foarte bun.

9.5 Total Score
Panasonic TX 49DS500E

Televizor LED Smart Panasonic, 123 cm, TX-49DS500E, Full HD: un televizor, pentru relaxare deplina. Rama subtire de culoare neagra, dimensiuni optime 1106 x 693 x 235mm cu stand, sunet clar si puternic iesirea de 2 x 10w, tuner digital DVB-T, DVB-C, DVB-T2 - cu o intrare pentru antena si una pentru continut video -, iar conexiunile se fac prin LAN, Wireless si Slot CI+.

PROS
  • Diagonala 123 cm
  • Imagine excelenta
  • Smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply