Samsung 65KU6092: un televizor cu adevarat smart

samsung 65ku6092 vedere fataTraim in vremurile in care televizorul nu mai este doar un simplu dispozitiv cu rol de divertisment si informare. Oamenii au devenit mult mai pretentiosi, cand vine vorba de un astfel de produs si ei au asteptari mult mai mari. Astfel, pe langa performanta, oamenii cauta ca televizorul lor sa fie si un dispozitiv care arata bine, completand armonios incaperea in care este asezat. Iar un astfel de dispozitiv, care pare sa le aiba pe toate este modelul LED Smart Samsung 65KU6092.

Despre Samsung 65KU6092

Ei bine, acest lucru nu se petrece doar datorita faptului ca el are un ecran generos, ci si datorita faptului ca acest model este capabil sa-i faca pe studenti si elevi sa descopere activitati educative si cu adevarat placute. Astfel, acest model de televizor Samsung alaturi de EduPedia™ si-au propus sa redefineasca modul de invatare, transformandu-l in unul cat se poate de modern si inovativ.

Samsung 65KU6092
Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65KU6092, 4K Ultra HD

samsung 65ku6092 vedere inclinata

Iar copiii cu varste cuprinse intre unu si sase ani pot invata o multime de lucruri interesante cu ajutorul acestui dispozitiv. Continutul este ales cu grija, astfel incat el sa poate fi considerat adecvat pentru cei mici si sa-i influenteze intr-o maniera pozitiva. Trebuie luat in considerare faptul ca in ziua de azi, pentru a le asigura celor mici cele mai bune conditii, parintii trebuie sa lucreze din greu si de multe ori ei nu au timp sa se ocupe si de educatie. Iar manualele scolare digitale marca Samsung si Ascendia sunt exact ceea ce un copil are nevoie pentru a se dezvolta asa cum trebuie si pentru a nu privi invatatul ca pe o activitate plictisitoare. Acelasi lucru este valabil si pentru elevi sau studenti.

In afara de manualele digitale, cu continut educativ, acest televizor poate fi folosit si pentru activitati de entertainment cum ar fi vizionarea unui film, a unui serial sau oricarui tip de program. Tehnologia de tipul HDR de la compania de renume Samsung ii ajuta pe telespectatori sa se bucure de calitatea unor imagini ce par desprinse din realitate. De altfel, pentru cei care adora sa mearga la cinema, insa timpul nu le permite, acest televizor ii ajuta sa compenseze cumva acest lucru, prin functia sa numita Cinema care se dovedeste cu adevarat captivanta.

Optimizarea culorilor si a calitatii acestora se realizeaza prin tehnologia inovativa de tip PurColour, iar ecranul cu diagonala de 163 de cm si rezolutie de 8 milioane de pixeli este capabil sa redea fiecare cadru perfect. Practic acest ecran de tip UHD contine de 4 ori mai multi pixeli decat un ecran de tipul Full HD. La obtinerea imaginii perfecte contribuie si analiza de 7 ori mai mare a punctelor, decat in cazul unor televizoare obisnuite.

Designul televizorului Samsung 65KU6092

Acest design se traduce printr-o carcasa neagra, simpla, ceea ce nu face absolut deloc dificila integrarea dispozitivului intr-o locuinta. Fiind un televizor inteligent, acesta are si o foarte buna colaborare cu celelalte gadgeturi de care dispuneti precum laptopul, tableta sau smartphoneul. Astfel, puteti transfera cu usurinta fisiere de un dispozitiv pe altul. Demna de luat in calcul este si dimensiunea televizorului care este de 1463.5 x 907.6 x 369.4 mm, cu tot cu suportul de care dispune.

9 Total Score
Samsung 65KU6092: un televizor cu adevarat smart

Samsung 65KU6092 are incorporate tehnologiile cele mai noi in ceea ce priveste imaginea si sunetul, tehnologie de tipul HDR, PurColour, diagonala de 163 de cm, rezolutie de 8 milioane de pixeli.

PROS
  • Diagonala de 163 cm
  • Sistem audio excelent
  • Smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply