Samsung 55KU6092: un televizor cu rol educativ

samsung 55ku6092 vedere fataCe ar fi daca v-am spune exista un televizor cu rol educativ? Majoritatea persoanelor cand aud de acest lucru, refuza sa creada. Insa, da, exista, si el poarta numele de Samsung 55KU6092, un dispozitiv 4K, ultra HD care ocupa un loc fruntas atunci cand vine vorba de preferintele clientilor. Astfel, cei care credeau ca televizorul este destinat doar divertismentului cum ar fi vizionarea filmelor sau serialelor, trebuie sa afle ca acesta poate face mai mult de atat. Asa ca gata cu parintii care isi cearta copiii fiindca petrec prea mult timp uitandu-se la televizor. Desigur, nu spunem ca alte activitati precum sportul sau temele ar trebui inlocuite cu uitatul la televizor, insa credem ca aceasta activitate, facuta intr-o anumita masura, poate fi considerata extrem de benefica.

Despre Samsung 55KU6092

Impreuna cu EduPedia™, Samsung Smart TV si-a propus sa creeze o modalitate de invatare inedita, direct din fata televizorului, pe baza unor manuale digitale. Aceasta se adreseaza atat celor din clasele primare care sunt mereu atrasi de tot ce inseamna o educatie nonformala, cat si celor de la liceu sau chiar studentilor. Este un concept nou, modern, care ia tot mai multa amploare si in tara noastra. Iar daca va intrebati cum functioneaza totul, va spunem ca motorul acestei strategii este adresarea unor intrebari legate de subiecte precum povestile, natura sau multe altele de catre cei mici, iar EduPedia™ are rolul de a le raspunde la ele. Pentru cei mari, exista activitati destul de distractive de dobandire a unor cunostinte noi.

Samsung 55KU6092
Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55KU6092, 4K Ultra HD

samsung 55ku6092 vedere inclinat

De ce altceva este capabil televizorul Samsung 55KU6092?

Este capabil de redarea impecabila a imaginilor. Gratie sistemului 4K si unei luminozitatii perfecte, culorii sunt vii, iar detalii sunt surprinse perfect. De asemenea, exista o veste excelenta si pentru cei care adora filmele. Acestea pot fi vizionate doar prin setarea optiunii Cinema. Daca mai aduceti si gustari de tipul popcorn sau nachos, intrega sufragerie se va transforma intr-o mini sala de cinema.

Si pentru ca vorbeam anterior de tehnologia cu care este inzestrat acest televizor, va spunem ca ea este de tipul PurColour si are o contributie semnificativa la a face ca nuantele sa fie suficient de puternice, incat sa dezlantuie un spectacol armonios in fata telespectatorilor. Nu mai putin de 8 milioane de pixeli contribuie la redarea perfecta a fiecarui cadru, iar ecranul generos cu diagonala de 138 cm, face ca vizionarea sa fie perfecta.

Demn de mentionat este faptul ca tehnologia Samsung se bazeaza pe un algoritm avansat de tipul Ultra Clean View pentru a asigura faptul ca intreg continutul este redat perfect. Mai mult decat atat, televizorul face parte din categoria dispozitivelor smart, ceea ce inseamna ca el se poate conecta usor la Internet, iar apoi utilizatorii pot accesa cu usurinta continutul preferat, doar prin simpla pornire a televizorului.

Continutul este afisat cu rapiditate, gratie procesorului performant de tipul Quad Core care face ca aceste televizoare sa se miste cu o viteza buna. Transferul fisierelor se poate realiza si prin intermediul porturilor de tip USB 2.0 care sunt doua la numar. In ceea ce priveste pretul care a fost stabilit pentru acest model, se poate spune ca este unul care corespunde dotarilor.

9 Total Score
Samsung 55KU6092: un televizor cu rol educativ

Cei de la Samsung isi doresc sa demonstreze ca televizorul ne poate ajuta in educarea copiilor nostri, si reusesc prin crearea modelului 55KU6092 chiar sa si dovedeasca acest lucru. LED Smart Samsung 55KU6092 are diagonala de 138 cm, procesor Quad Core, tehnologie PurColour , sistem 4K, porturide tip USB 2.0.

PROS
  • Sistem 4K
  • Diagonala de 138 cm
  • Procesor Quad Core
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply