Samsung 32J5100: un televizor performant pentru familia ta

Samsung 32J5100
Televizor LED Samsung, 80 cm, 32J5100, Full HD

samsung 32j5100 vedere fataOrice om pretrece cateva ore pe zi in fata televizorului si este o realitate faptul ca nu mai putem concepe viata fara emisiunile preferate, fara filmele si serialele indragite, fara stirile zilei. O dependenta placuta, la care nimeni n-ar vrea sa renunte. De aceea, in fiecare camin exista cel putin un televizor, iar pe aceia care nu au inca unul ii vedem in magazinele de specialitate, fizice ori virtuale, cautand modelul in stare sa le satisfaca cerintele, precum este Samsung 32J5100.

Despre Samsung 32J5100

Dintre producatorii de televizoare, mai cunoscuti ori nu, Samsung, brand care a castigat deja increderea clientilor, vine la randul sau cu o oferta demna de luat in seama. Printre televizoarele oferite de acest producator, gasim modelul Samsung 32J5100, foarte potrivit din punct de vedere al designului si al performantelor, pentru marea majoritate a clientilor.

samsung 32j5100 vedere inclinata

Cu un design atractiv, televizorul Samsung 32J5100 se integreaza perfect in orice camin. De culoare neagra, rama ingusta ce face ca imaginea sa para si mai mare, dimensiuni reduse, un suport estetic, el se preteaza foarte bine pentru o sufragerie – sau un dormitor – nu prea mare, aducand un plus de modernism incaperii. El vine dotat cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Televizorul Samsung 32J5100 nu este un Smart TV, insa foloseste tehnologia LED, deci poate prezenta la o calitate deosebita orice nuanta. Imaginile sunt uimitor de clare, iar culorile foarte vii, datorita functiei Wide Colour Enhancer. Aceasta functie de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. De asemenea, acest televizor reuseste sa obtina un contrast si o luminozitate de inalta calitate, la un consum de energie scazut.

Cum aminteam, televizorul Samsung 32J5100 nu este un smart, insa ofera clientilor o experienta placuta din toate punctele de vedere. Dotat cu un sistem audio de tip 2HC (Down Firing + Base Reflex) si cu tehnologia Dolby Digital Plus, furnizeaza un sunet clar si puternic (iesire: 20 W). Diagonala ecranului, nu prea mare (80 cm), il recomanda in special pentru incaperile mai putin spatioase, oferind totusi o vizibilitate buna din orice unghi. Garantie a calitatii imaginii este display-ul Full HD, avand o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli,  aspect imagine 16:9, care permite clientilor sa se bucure de o experienta vizuala deosebita. Pentru receptie si transmisie, televizorul foloseste tuner digital DVB-T, DVB-C. Un aspect demn de luat in seama este ca acest model are Player multimedia integrat, functie specifica televizoarelor moderne, care permite redarea de continut audio-video (muzica, fotografii, clipuri, filme) de pe un dispozitiv extern. Din punct de vedere al conectivitatii, modelul este echipat cu Slot CI+, HDMI, SCART.

Pe langa caracteristicile mentionate pana acum, televizorul Samsung 32J5200 se mai bucura de o serie de caracteristici speciale, dintre care mentionam: Digital Clean View, Auto Channel Search, Auto Power Off, Caption (Subtitle), Game Mode, Teletext, etc.

In concluzie, televizorul Samsung 32J5200 poate fi o alegere buna pentru orice cumparator. Nu numai datorita renumelui producatorului, ci si gratie designului placut, functiilor sale, mai mult decat satisfacatoare, si, nu in ultimul rand, raportului calitate/pret foarte bun.

8 Total Score
Samsung 32J5100

Brandul Samsung scoate pe piata modelul Samsung 32J5100, LED, Full HD, diagonala 80 cm, Wide Colour Enhancer, consum de energie scazut, tehnologia Dolby Digital Plus, sistem audio de tip 2HC (Down Firing + Base Reflex), sunet clar si puternic (iesire: 20 W), aspect imagine 16:9, tuner digital DVB-T, DVB-C, player multimedia integrat, slot CI+, HDMI, SCART.

PROS
  • Full HD
  • Tehnologia LED
  • Tuner digital DVB-T
CONS
  • Diagonala de doar 80 cm
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply