Samsung 40KU6092: o investitie smart

Nu ratati ofertele de azi, 23.08.2017:

samsung 40ku6092 vedere fataCare este, mai exact, functia unui televizor bun? Acesta trebuie sa fie capabil sa ofere imagini de calitate, indiferent de ce tip de program este vorba. Pe langa asta, televizorul trebuie sa aiba un rol educativ, mai ales pentru ca foarte multi parinti nu au timp sa se ocupe de copiii lor, din cauza serviciului care le ocupa prea mult. Iar, dincolo de toate acestea, televizorul trebuie sa fie un excelent mijloc de divertisment. De exemplu, in zilele mohorate, cand ploua afara sau e frig, cea mai buna modalitate de petrecere a timpului liber este vizionarea unui film bun, la televizor. Filmele pot fi vizionate si de pe laptop sau tableta, insa este de departe mai confortabil sa stai in pat si sa urmaresti programul favorit. Dar este oare vreun televizor capabil de a indeplini toate aceste conditii? Ei bine, da. Modelul LED Smart Samsung 40KU6092 este dispozitivul ideal pentru a indeplini toate conditiile anterior amintite.

Despre Samsung 40KU6092

Sa vorbim despre rolul educativ al televizorului. Acest model de televizor poate servi drept suport pentru manualele digitale, iar din acestea se pot desprinde invataturi, atat pentru prescolari, cat si pentru elevi sau studenti. Cu ajutorul programelor educative care ruleaza pe TV, este ca si cand ati muta sala de curs acasa. Insa, diferenta consta in faptul ca informatiile sunt prezentate intr-o maniera mai creativa si interactiva.

Samsung 40KU6092

Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40KU6092, 4K Ultra HD

samsung 40ku6092 vedere inclinata

In ceea ce priveste calitatea imaginii, aceasta este data de un contrast bine realizat. Functia 4K, adica tehnologia de tip Ultra High Definition (UHD) face ca imaginile sa fie absolut perfecte. Iar pentru a va convinge de acest lucru, recomandarea noastra este sa incercati sa urmariti un documentar cu elemente din natura. Veti observa ca farmecul acestuia este dat de nuantele vii, foarte placute si intense. Practic, acest televizor nu permite nici un fel de bruiaj atunci cand vine vorba de redarea programelor sale. Aceasta tehnologie, marca Samsung, nu este deloc surprinzatoare, avand in vedere calitatea cu care aceasta companie ne-a obisnuit.

Un alt lucru demn de mentionat este transferul rapid al fisierelor, gratie multitudinii de porturi pe care acest televizor le are in dotare. Astfel, aveti doua optiuni: fie conectati TV-ul la Internet, fie alegeti sa conectati laptopul sau tableta la televizor si sa proiectati programul dorit direct pe televizor. In felul acesta, va puteti invita prietenii la o seara de film, chiar in sufragerie. Pe langa imagine, acest televizor dispune si de un sistem de sunet absolut perfect, fara de care experienta multimedia ar fi total lipsita de valoare. Iar pentru ca totul sa fie perfect, acest model vine cu dimensiunea potrivita, dar si cu o diagonala destul de generoasa, de 101 cm.

Pretul este un criteriu de care toate persoanele tin cont, in special din cauza faptului ca bugetul trebuie rezervat pentru o multitudine de cheltuieli ce apar lunar. Iar Samsung nu si-a propus sa faca din acest televizor unul exagerat de scump, ci unul pe care sa si-l permita mai multe categorii de utilizatori care se afla in cautarea unui dispozitiv capabil sa redea imagini la o calitate perfecta.

Save

Save

9.8 Total Score
Samsung 40KU6092

Televizorul LED Smart Samsung 40KU6092 - tehnologie Samsung de inalta calitate. Sunt necesare doar cateva cuvinte pentru a reda pe scurt calitatile acestui model: LED, Smart, Ultra HD. Rama subtire si eleganta, perfect atat pentru leaving, cat si pentru dormitor.

PROS
  • LED Smart
  • Diagonala 101 cm
  • Ultra High Definition
CONS
  • Lipseste tehnologia Bluetooth
  • Un singur port HDMI poate reda HDR
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply