LG 55UH600V: un televizor inteligent pentru delectarea ta

LG 55UH600V
Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UH600V, 4K Ultra HD

lg 5uh600v vedere fataCand vorbim despre relaxare, primul gand se indreapta catre televizor. Nu intamplator, pentru ca este mijlocul cel mai la indemana de a petrece placut timpul liber. Indiferent ca vizionam emisiunile preferate, filmele indragite ori stirile de ultima ora din toata lumea, un lucru este sigur, traim o experienta minunata in fata televizorului. Cum tehnologia se dezvolta continuu si functiile televizorului sunt tot mai diversificate, aceasta experienta devine si ea tot mai sofisticata. In pas cu evolutia tehnologica, sporesc si exigentele clientilor si, indiferent de costuri, multi dintre acestia aspira la televizorul perfect, multifunctional, asa cum este LG 55UH600V.

Despre LG 55UH600V

Pe o nisa de piata dedicata celor mai exigenti clienti, cei de la LG au o oferta demna de luat in seama. Din aceasta categorie face parte si modelul LG 55UH600V din gama 2016. Inzestrat cu tehnologii de varf, un design ultramodern si functii complexe, acest televizor nu poate sa nu atraga atentia clientilor.

Televizorul LG 55UH600V este un model inteligent (smart), adica beneficiaza de functii suplimentare care permit conectarea la internet, vizualizarea de continut online, instalarea de aplicatii si conectarea la retelele  de socializare.

lg 5uh600v vedere inclinata

Cu un design deosebit de atractiv, culoare gri, rama foarte ingusta, dimensiuni de gabarit mari (1240 x 778 x 237 mm), asezat pe un stand elegant (alcatuit din doua picioruse), televizorul LG 55UH600V se potriveste in special incaperilor generoase din punct de vedere al spatiului (livinguri ori dormitoare), punand o amprenta modernista in decorul deja existent. Televizorul vine echipat cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Datorita tehnologiei de varf, televizorul LG 55UH600V este foarte performant din toate punctele de vedere – imagine, sunet, functii suplimentare etc. Avand un sistem audio de tip Stereo, acesta vine cu un sunet puternic si clar, surround, iesirea fiind de 20 W. Display-ul de tip LED, cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli (Ultra HD 4K), permite clientilor sa se bucure de o claritate impresionanta a imaginilor, de culori realiste si contrast uimitor. Diagonala mare (139 cm) ofera clientilor posibilitatea de a trai o experienta deosebita, iar unghiurile de vizualizare mari asigura vizibilitate buna din orice colt al incaperii. Pentru receptie si transmisie televizorul foloseste tuner DVB-T2, DVB-C, DVB-S2. De mentionat ca modelul are Player multimedia integrat, ceea ce-i permite sa redea continut audio-video (muzica, fotografii, filme) de pe dispozitive externe. De asemenea, gratie functiilor sale, televizorul poate fi folosit si ca monitor pentru PC. Conexiunile se fac prin Wi-Fi integrat, Lan (retea) si Slot CI+, avand o gama larga de conectori. O caracteristica aparte a modelului este functia 3D, care ajuta la vizionarea imaginilor la o adancime mai aproape de natural.

In afara de cele deja mentionate mai putem aminti cateva caracteristici de luat in seama care ii aduc un plus de eficienta, si anume: Quad Core, WiDi, Miracast, DLNA.

Rezumand, televizorul LG 55UH600V poate raspunde celor mai mari exigente, datorita aspectului deosebit de elegant, aplicatiilor preinstalate, functiilor utile si tehnologiei de ultima ora. Acest model sofisticat si complex obtine in mod sigur o nota foarte mare din partea clientilor. Pretul este destul de ridicat, dar bun in raport cu performantele uimitoare ale acestui televizor.

8.5 Total Score
LG 55UH600V

Modelul LG 55UH600V doreste sa satisfaca cerintele celor mai multi clienti, rama fina de culoare gri, 1240 x 778 x 237 mm, sistem audio de tip Stereo, surround, cu iesirea de 20 W, Ultra HD 4K, tuner DVB-T2, DVB-C, DVB-S2, Player multimedia integrat, 3D, Quad Core, WiDi, Miracast, DLNA.

PROS
  • Televizor Smart
  • Diagonala 139 cm
  • Tuner DVB-T2, DVB-C, DVB-S2
CONS
  • Un singur port USB
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply