Samsung 43RU7092

Te-ai mutat de curand si ai nevoie de un televizor nou sau vrei sa il inlocuiesti pe cel pe care il aveai, este important sa faci o alegere care sa merite. Este important ca acesta sa se potriveasca necesitatilor tale si spatiului de acasa. Insa, pentru acest lucru trebuie sa te uiti cat mai bine la caracteristicile cheie pe care le are acesta. Pentru a va usura munca va pute sugera un model pe care sa il cumparati cu drag. Acesta este Televizor LED Smart Samsung 43RU7092.(vezi reducerile de AZI)

Samsung 43RU7092

Despre Samsung 43RU7092

Anul aparitiei acestuia este 2019, fiind un model nou. Aplicatiile Video Streaming sunt Netflix, Youtube, HBOgo. Cat priveste caracteristicile cheie pe care le are trebuie spus ca sunt de tip Screen Mirroring. Design-ul acestuia este subtire si elegant, ceea ce face ca acesta sa fie usor de integrat

Samsung 43RU7092
Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43RU7092,4K Ultra HD

Tipul procesorului acestuia este de tip Quad core. Important de precizat este si faptul ca acest model are o rezolutie de 3840 x 2160. Tipul tehnologiei HDR este HDR 10+ si HLG. Privitor la tehnologia imaginilor acestuia trebuie spus ca este Pur Color, Contrast Enhancer, Natural Mode Support, UHD Dimming, Mod Film, acestea fiind importante si necesare pentru a aduce culoarea in casa dumneavoastra.

Despre Samsung 43RU7092

Televizor LED Smart Samsung 43RU7092 – despre partea tehnica a produsului Samsung

Citeste si despre Horizon 32HL7331H

In primul rand, acest model are un tuner digital integral de tip DVB -T2, DVB -C si DVB – S2. Despre tehnologiile audio pe care le are acest exemplar trebuie spus ca sunt Dolby Digital Plus, Dialog Enhancement, Multiroom Link, Bluetooth Audio. Acestea sunt importante pentru redarea cat mai clara a sunetului.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Despre puterea integrata a difuzoarelor trebuie spus ca este de 20 W.

Conexiunea pe care o are acesta este de tip Wi-Fi si Bluetooth. De specificat despre acesta este si faptul ca are o interfata cu 3 intrari tip HDMI, una tip RJ-45, CI + slot, o componenta imput, 2 x USB, un AV si un input. Acestea sunt de mare utilitate intrucat veti putea contecta televizorul la multe dispozitive pentru a va bucura de un continut divers.

Citeste si despre Philips 49PUS6412/12

Televizor LED Smart Samsung 43RU7092 prezinta clasa A. Consumul de curent electric al sau este de 115 W. In stand-by puterea consumata este de 0, 5 W. Anual, consumul de energie este de 97 kwh. Pachetul este dotat cu o telecomanda, un manual de utilizare, precum si un cablu de alimentare. Compatibilitatea tip VESA de 200 x 200 este utila pentru a monta televizorul pe un perete.

Cu functia PurColor, imaginile vor avea culori cat mai bogate, iar detaliile se vor vedea mai bine. Televizor LED Smart Samsung 43RU7092 are si un procesor de tip UHD datorita caruia imaginile vor fi impresionante si vor reda acele imagini cat mai bine. Rezolutie 4K UHD este importanta pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de imagini cat mai clare, intrucat aceasta are mai multi pixeli.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Asadar, Televizor LED Smart Samsung 43RU7092 este un exemplar ce merita sa il aveti in casa dumneavoastra unde sa va inveseleasca atmosfera si sa va simtiti bine alaturi de cei dragi.