LG 55UH605V: placut si usor de utilizat

LG 55UH605V
Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UH605V , 4K Ultra HD
LG 55UH605V vedere fataNoile modele de televizoare aparute pe piata sunt cu mult diferite de cele clasice, iar aceasta diferenta este data de functiile performante cu care sunt dotate. Televizorul este electrocasnicul fara de care nu putem trai, deoarece, prin intermediul lui reusim sa ne informam si totodata, sa ne relaxam atunci cand simtim nevoia. Televizoarele cele mai cautate si apreciate sunt cele de tipul smart, iar in aceasta categorie se inscrie si modelul LG 55UH605V, unul dintre cele mai apreciate modele. Pentru a va face o parere despre acest model de televizor, avem pregatite pentru dumneavoastra cateva dintre cele mai importante functii cu care este dotat.

Despre LG 55UH605V

Televizorul LED Smart LG 55UH605V dispune de functia ULTRA Slim, care ii asigura acestuia un design ingust si subtire. Astfel ca, este unul dintre tipurile de televizoare, care ocupa un spatiu foarte mic si va permite sa il montati in doar cateva minute. Referitor la dimensiunile modelului LED Smart LG 55UH605V, va spunem ca acestea sunt de 1330 x 810 x 142 mm, deci chiar nu este cazul sa va faceti griji din punctul de vedere al spatiului in care doriti sa fie asezat dispozitivul.

LG 55UH605V vedere inclinata

Un alt aspect exterior important este dat de diagonala ecranului televizorului Smart LG 55UH605V, care este de 139 cm, astfel ca imaginile vor fi redate in mod clar. Una dintre principalele griji in momentul in care achizitionam noi produse o reprezinta greutatea acestora, care ne pune de cele mai multe ori in dificultate, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre televizorul LED Smart LG 55UH605V care are o greutate obisnuita, de 18.1 kg.

Televizorul LED Smart LG 55UH605V – functii eficiente si de ultima generatie

Tot ceea ce conteaza la un televizor sunt functiile sale, care se doresc a fi unele dintre cele mai performante si utile. Iar acest televizor este unul dintre modele care se poate lauda cu o rezolutie de ultima generatie, fiind vorba mai exact de rezolutia Ultra HD / 4K, apreciata de toti specialistii ca fiind una dintre cele mai performante deocamdata. In plus, daca sunteti curiosi care mai sunt si alte atribute importante, ce fac ca modelul LED Smart LG 55UH605V sa fie apreciat, va spunem ca este vorba de caracteristicile superioare de imagine, cum ar fi PMI 1200, True black, 3D Color Mapping, HDR Pro si optimizing sensor.

Totodata, nu trebuie sa treceti cu vederea nici faptul ca datorita porturilor de tipul USB si HDMI va este permis sa transferati pe televizor orice continut multimedia existent intr-unul dintre gadget-urile pe care le folositi zilnic. Acest lucru insemna ca nu veti mai fi nevoit sa urmariti pe ecranul mic al telefonului sau tabletei pozele facute la ultima sedinta foto, sau orice alt gen de continut multimedia, deoarece veti putea face acest lucru, direct pe televizorul LED Smart LG 55UH605V.

Nu in ultimul rand, precizam ca rezolutia televizorului este de 3840 x 2160 pixeli, iar aspectul imaginii de 16:9,  va ajuta sa urmariti imagini cat mai colorate si clare. Asadar, nu mai stati pe ganduri, ci alegeti sa cumparati televizorul LG 55UH605V, al carui raport calitate-pret este unul avantajos.

8 Total Score
LG 55UH605V

LED Smart LG 55UH605V - un televizor care va ramane in minte de la o prima vedere. Rezolutie Ultra HD / 4K, PMI 1200, True black, 3D Color Mapping, HDR Pro si optimizing sensor, porturi USB si HDMI.

PROS
  • Diagonala de 139 cm
  • Caracteristici superioare de imagine
  • HDR Pro si optimizing sensor
CONS
  • Nimic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply