Samsung 40K5502: o alegere de succes

Samsung 40K5502
Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40K5502, Full HD
samsung 40K5502 vedere fataDe multe ori simtim nevoia sa redecoram spatiile interioare, iar acest lucru nu presupune doar schimbarea modului de aranjare a mobilierului sau schimbarea culorii peretilor, ci de multe ori inseamna achizitionarea unui model nou de televizor, mult mai performant, care sa dispuna de functii de ultima generatie. In acesta categorie, se incadreaza si unul dintre cele mai noi modele de televizor LED Smart Samsung 40K5502 ce poate fi considerat in stare sa-l multumeasca chiar si pe cel mai pretentios client.

Despre Samsung 40K5502

Televizorul poate fi cumparat si pentru a-l oferi cadou unei persoane dragi. De cele mai multe ori, un cadou trebuie sa surprinda si sa impresioneze, iar acest lucru poate sa fie facut daca alegeti sa oferiti televizorul LED Smart Samsung 40K5502. Designul sau placut va face sa il indragiti de la prima privire. Este mult mai atragator, datorita culorii sale gri inchis. Se poate dovedi un cadou reusit, pentru ca sarbatoritul il poate monta cu usurinta in orice spatiu, datorita dimensiunilor sale reduse, de 917.6 x 539.7 x 54.9 mm in cazul celui fara stand si de 917.6 x 604.0 x 250.6 mm, atunci cand se ia in considerare si standul.

samsung 40K5502 vedere inclinata

Televizorul LED Smart Samsung 40K5502 – un televizor care va surprinde

Modul de functionare, performanta si eficienta fac ca un televizor sa fie deosebit si sa poata fi considerat util si necesar. Televizorul LED Smart Samsung 40K5502 are unele dintre cele  mai performante specificatii tehnice. In primul rand este vorba de functia sa educativa, care le permite copiilor sa capete noi cunostinte fara niciun ajutor din partea adultilor, deoarece ii ajuta sa studieze, sa faca exercitii si chiar sa le fie testate cunostintele. Acest lucru este posibil datorita profesorului virtual aflat in personajul unui robot pe care televizorul il pune la dispozitie.

Mai mult decat atat, televizorul LED Smart Samsung 40K5502 are capacitatea de a reda culorile vii si cat mai naturale, numai prin intermediul functiei Wide Colour Enhancer care nu face altceva decat sa imbunatateasca calitatea imaginilor. Rezolutia modelului LED Smart Samsung 40K5502 este una dubla, in comparatie cu a celorlalte modele de televizoare existente pe piata, fiind de tipul Full HD. Aceasta rezolutie va face sa aveti parte de experiente noi si cu totul diferite si va introduce intr-o lume deosebita, pe care nu o puteti descoperi daca aveti un alt model de televizor. Practic, acest televizor este capabil sa converteasca chiar si un continut cu o rezolutie mai redusa.

Caracteristicile superioare de imagine sunt Hyper Real Engine, Motion Rate 50, PQI 400, Micro Dimming Pro, Wide Color Enhancer, Film Mode si Natural Mode Support. Tot ceea ce vizionati devine mult mai real, numai datorita tehnologiei Contrast Enhancer care va ajuta sa faceti diferenta dintre un model clasic si unul de ultima generatie. Accesul rapid la mai multe tipuri de continut, cum ar fi jocuri, diferite canale TV sau aplicatii sunt alte mari beneficii ale modelului LED Smart Samsung 40K5502.

Aplicatia Smart View de la Samsung va permite sa conectati cu usurinta orice gadget datorita retelei LAN si astfel puteti sa vizualizati filme, imagini, la cea mai inalta calitate, direct pe televizor. Ceea ce face ca un televizor sa fie mult mai performant este procesorul de care dispune. Quad Core ofera cea mai mare viteza televizoarelor, prin urmare acestea reactioneaza rapid la toate comenzile.

9.5 Total Score
Samsung 40K5502

Daca analizezi putin modelul LED Smart Samsung 40K5502 ai sa ramai placut surprins de caracteristicile sale si de aspectul sau placut. Usor de montat, culoare gri inchis si multe detalii tehnice care il ridica in topul modelelor cele mai vandute.

PROS
  • Functiei Wide Colour Enhancer
  • Full HD
  • Quad Core
CONS
  • Nimic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply