Philips 50PUS7303/12

Un nou aer pentru locuinta voastra poate sa vina din partea unor elemente diverse si asta se poate lega de ceea ce inseamna fiecare element din cadrul fiecarei incaperi. Pentru a putea sa va bucurati si mai mult de ceea ce inseamna confortul locuintei si posibilitatea de a avea o locuinta moderna poate ceea ce aveti nevoie este Philips 50PUS7303/12.(vezi disponibilitatea)

Philips 50PUS7303/12

Despre Philips 50PUS7303/12

Un nou televizor poate sa aduca multe pentru voi si pentru a va putea bucura de tot ceea ce inseamna experienta audio-video potrivita. In cazul a ceea ce are de oferit insa Philips 50PUS7303/12 putem sa incepem cu faptul ca este un model modern inca de la aspectul pe care il are iar acest aer modern se va revarsa si in cadrul sufrageriei in care va fi asezat.

Philips 50PUS7303/12
Televizor LED Smart Android Philips, 126 cm, 50PUS7303/12, 4K Ultra HD

Mai poate fi vorba si despre faptul ca un astfel de model poate fi utilizat in cadrul unor sali de sedinte insa pana la urma tine de fiecare persoana in parte sa ii gaseasca locul potrivit si utilizarea portivita.

Despre Philips 50PUS7303/12

Priviti la Philips 50PUS7303/12

Citeste si despre Televizoare Full HD

Putem avea cazul in care veti privi la acest model pentru a ii analiza caracteristicile insa mai poate fi vorba si despre ceea ce inseamna analiza sa din perspectiva functionarii si a caracteristicilor functionale pe care le are. Poate fi vorba despre faptul ca veti avea un model Smart iar acest lucru inseamna ca veti avea posibilitatea de a va conecta la internet si de a accesa numeroase platforme online sau site-uri.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Pentru partea smart a acestui model vom avea si caracteristici speciale precum YouTube, Autodetectare dispozitive Philips, NowOnTv, SimplyShare. Pentru a realiza insa conexiunea la furnizorul de internet aveti posibilitatea de a va folosi de tehnologia Wi-Fi integrata insa pe lista de conexiuni veti mai avea prezenta si pe cea LAN.

Anumite persoane poate vor privi acest model Philips 50PUS7303/12 ca si cel pe care il pot utiliza pentru a conecta alte dispozitie, console de gaming sau de vizionare filme sau poate sisteme audio. Realizarea conexiunilor se poate face prin prisma celor doua intrari de tip USB, cele 4 porturi HDMI, slotul CI+ iar ca si elemente pentru partea audio veti avea minijack casti si un port audio in.

Citeste si despre Samsung 40NU7122

In situatia in care aveti nevoie de a afisa anumite fisiere sau continuturi direct de pe un stick de memorie ceea ce veti putea utiliza este functia de player multimedia integrat. In orice utilizare sau in orice tip de conexiune aveti in gand veti avea de gasit si locul potrivit si asta pentru ca este un model care masora 1128 x 717 x 266 cu standul cu care este prevazut.

Daca vreti sa il asezati cu sistemul de prindere VESA 200 x 200 atunci dimensiunea va fi una de 1128 x 663 x 68 mm. In acelasi timp nu trebuie ignorat faptul ca veti avea un ecran cu o diagonala de 126 cm ceea ce este foarte mult si mai mult decat atat este una cu o rezolutie 4k UHD.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Nu mai avem la acest model Philips 50PUS7303/12 decat sa precizam faptul ca este un model Android 7.0 dar si cu tehnologie Ambilight si HDR 4K.