NEI 49NE6000

Poate fi destul de greu sa gasiti mereu modelul potrivit cand vine vorba despre ce electrocasnice sa alegeti pentru locuinta voastra insa exista si cazuri in care puteti da peste ceea ce inseamna beneficii avantajoase cu costuri minime. Privirea la ceea ce ofera un model NEI 49NE6000 poate sa va faca sa ajungeti la aceasta concluzie fara prea mult efort.(vezi disponibilitatea)

NEI 49NE6000

Despre NEI 49NE6000

Un nou televizor poate sa fie cu siguranta de dorit si de preferat in numeroase situatii insa daca vreti ca si costurile sa fie unele avantajoase atunci cu atat mai mult NEI 49NE6000 poate fi ceea ce cautati si unde mai punem si faptul ca este un model ce se poate plia pe langa numeroase situatii si utilizari.

NEI 49NE6000
Televizor LED NEI, 123 cm, 49NE6000, 4K Ultra HD

De la designul pe care il are putem sa vedem deja primele caracteristici moderne insa acestea vor continua si in ceea ce tine de punerea in functiune a acestui model si mai exact de modul de functionare si de afisare.

Despre NEI 49NE6000

Ce face NEI 49NE6000

Citeste si despre LG 75UK6200PLB

In primul rand putem sa mentionam faptul ca alegerea acestui televizor NEI 49NE6000 poate sa insemne un efort minim pentru buget si asta daca este sa il comparam cu alte modele. Tot prin comparatie cu alte modele trebuie mentionat ca veti avea posibilitatea de a alege si de a utiliza un televizor LED ceea ce inseamna mai putin spatiu ocupat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Formarea unei imagini cu privire la cat de mult loc necesita pentru instalare poate sa depinda de faptul ca masoara 1106 x 254 x 704 si asta daca vorbim despre instalarea cu standul sau standard. Pentru instalarea cu un alt tip de suport dimensiunea ce trebuie luata in calcul este de 1106 x 102 x 642 mm insa indiferent de cum ar fi pozitionat ecranul pe care il ofera va ramane acelasi.

O diagonala de 123 cm pentru un ecran poate sa insemne o experienta cu totul speciala atunci cand vreti sa urmariti filmul preferat sau poate chiar meciul mult asteptat. Pe langa diagonala insa vor mai participa si alte elemente pentru a va bucura de ceea ce inseamna eficienta si experianta uimitoare iar cel mai important rol il poate juca rezolutia Ultra HD 4K detinuta de NEI 49NE6000.

Citeste si despre UTOK U24HD2A

Importanta unor caracteristici speciale poate sa vina ca si urmare a rezolutiei si veti avea contrastul nativ de 3000:1, luminozitatea de 200 cd/mp sau rata de refersh de 60Hz. Daca sunt cazuri sau poate persoane care pur si simplu au nevoie de un monitor cu o astfel de dimensiune este si o astfel de functie iar ca si timp de raspuns veti avea unul de 12ms.

Monitor sau televizor nu trebuie sa uitam de conectorii pe care ii puteti utiliza pentru a va atinge scopul utilizarii. Veti avea doua porturi USB, veti avea 3 porturi HDMI, un slot CI+ dar si o functie de player multimedia integrat pe care sa il folositi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

De si se poate utiliza un sistem audio auxiliar si care se poate conecta cu ajutorul porturilor NEI 49NE6000 dispune si de un sistem audio propriu de 2 x 8W Stereo.