Samsung LT28E310EW

Una dintre cele mai mari dorinte ale fiecaruia dintre noi este sa putem face doua lucruri deodata, astfel incat sa recuperam cat mai mult timp si sa il folosim pentru a ne relaxa sau pentru a ne satisface diverse placeri. Suntem mai mereu contra cronometru, iar pentru a gasi o rezolvare incercam sa apelam la tehnologii de ultima generatie. Televizorul LED Samsung LT28E310EW (vezi AICI cel mai bun pret de azi) este acel gen de dispozitiv care ne face vietile mai usoare, deoarece poate fi folosit, in acelasi timp, atat ca monitor pentru PC, cat si ca televizor.

samsung LT28E310EW vedere fata

Despre Samsung LT28E310EW

Pana sa ajungem sa intram in posesia unui anumit model de televizor, analizam inainte de toate aspectul sau exterior. Astfel ca designul televizorului LED Samsung LT28E310EW este primul care ne sare in ochi si ne poate face sa il indragim. Inca de la inceput ne dam seama cu usurinta ca aspectul sau este unul dintre cele mai spectaculoase.

Samsung LT28E310EW
Televizor LED Samsung, 68 cm, LT28E310EW, HD

In primul rand, datorita unghiului larg de vizualizare. Acest lucru inseamna ca are un unghi de 178 grade pe verticala, dar si pe orizontala, asigurand astfel o experienta de neuitat. Unghiul sau larg inseamna totodata o claritate mai buna a imaginilor.

samsung LT28E310EW vedere inclinata

In plus, diagonala ecranului este de 68 cm, compatibilitatea VESA este de 100 x 100, iar dimensiunile modelului fara stand nu depasesc 643.4 × 383.6 × 52.7 mm. Iar in cazul dimensiunilor cu stand, acestea sunt de 643.4 x 430.8 x 151.1 mm. Puterea consumata este de 44 W, greutatea nu este mai mult de 4.5 kg, iar culoarea sa neagra il face sa fie un model cu totul elegant si atragator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Televizorul LED Samsung LT28E310EW – eficient si usor de utilizat

Critieriile cele mai importante de care se tine cont in momentul alegerii unui model de televizor sunt functiile pe care acesta le are in dotare. Ceea ce aduce diferit televizorul LED Samsung LT28E310EW este faptul ca ii permite utilizatorului sa il foloseasca si pe post de monitor, de fiecare data cand acesta are nevoie.

Insa eficienta si performanta modelului Samsung LT28E310EW sunt dovedite si prin intermediul rezolutiei, care este de tipul high definition, precum si a contrastului sau dinamic, fiind vorba, de fapt, de un mega contrast.

Luminozitatea si claritatea imaginilor se numara printre punctele forte ale acestui televizor. Modelul LED Samsung LT28E310EW asigura o luminozitate de 200 cd/mp, iar timpul de raspuns este de numai 8 ms. Aspectul imaginii este unul dintre cele mai des intalnite, fiind de 16:9.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Televizorul LED Samsung LT28E310EW nu inceteaza niciodata sa ne surprinda, iar una dintre caracteristicile sale speciale este reprezentata de faptul ca are player-ul multimedia integrat. Mai mult decat atat, este un model special creat pentru iubitorii de sport, acestia avand posibilitatea de a urmari toate evenimentele de acest gen, in cel mai bun mod cu putinta. Mai precis, dispozitivul va permite sa mariti imaginea sau sa imortalizati cele mai importante faze ale meciurilor prin impartirea ecranului in noua sectiuni diferite.

Televizorul si monitorul sunt o necesitate in vietile fiecaruia dintre noi, astfel ca utilitatea dispozitivului LED Samsung LT28E310EW nici nu poate fi exprimata pe deplin in cuvinte.

8 Total Score
Samsung LT28E310EW: televizor cu functie de monitor

Daca doreai un televizor pe care sa il folosesti si pe post de monitor, atunci iti prezentam modelul LED LT28E310EW de la Samsung. Player multimedia integrat, luminozitate de 200 cd/mp, aspect imagine de 16:9.

PROS
  • Elegant si usor de montat
  • Dotari foarte bune pentru un asa pret
CONS
  • Sunet cam slab
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply