Samsung 55Q65RA

Ai vrea sa iti schimbi televizorul, dar nu stii ce varianta ar mai potrivita pentru tine? Avem o sugestie moderna, care iti va placea cu siguranta din gama Samsung, un televizor care iti va oferi experiente fascinante avand in vedere faptul ca acesta are tehnologii pe care nu ai cum sa le treci cu vederea. Avem o recomandare pentru tine, aceasta fiind Televizor QLED Smart Samsung 55Q65RA. (vezi reducerile de AZI)

Samsung 55Q65RA

Despre Samsung 55Q65RA

Culoarea acestui exemplar este argintiul, iar formatul display-ului este unul plat. Este necesar de mentionat faptul ca acest exemplar are dimensiuni destul de bune, nefiind nici prea mare, dar nici prea mic. Mai exact, cu stand, acestea sunt de 1237.2 x 790.9 x 263.9 mm. Fara stand, dimensiunile aparatului sunt de 1237.2 x 713.5 x 58.7 mm. Greutatea cu stand a acestuia este de 18.9 Kg.

Samsung 55Q65RA
Televizor QLED Smart Samsung, 138 cm, 55Q65RA, 4K Ultra HD

Televizor QLED Smart Samsung 55Q65RA este un model care are o diagonala de 138 cm. Acest model are o tehnologie a display-ului de tip LED. De asemenea, este vorba despre un exemplar care are si o tehnologie speciala de tip QLED. Claritatea imaginii pe care o are este de tip 4K, imaginile fiind redate cat mai natural. In acest fel ca veti bucura de imagini cat mai pline de viata. Putem spune ca este un televizor bun, cu trasaturi care impresioneaza si care il fac demn de achizitie.

Despre Samsung 55Q65RA

Televizor QLED Smart Samsung 55Q65RA – caracteristicile tehnice

Citeste si despre Sony 75XF9005

Televizor QLED Smart Samsung 55Q65RA este un model care a aparut recent, in anul 2019, fiind unul modern. Sistemul de operare al acestui televizor este Tizen. Aplicatii Video Streaming YouTube, Netflix si HBOgo. Caracteristica cheie a acestui model Samsung este Screen Mirroring. Avand in vedere faptul ca acest televizor este Smart putem spune ca are un procesor de tip Quad core.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Este importanta si rezolutia pe care o are acesta trebuie spus ca este de 3840 x 2160. Acesta are si o tehnologie de tip HDR care va conferi performante imaginii. Tehnologiile imaginii acestuia sunt Quantum Processor 4K, Amplificator contrast, Mod Film, Ultimate UHD Dimming. Mai mult decat atat, acesta are si un tuner digital DVB-C, DVB-S2, DVB-T2.

Nu mai incape indoiala in faptul ca acesta are si tehnologii audio despre care trebuie spus ca sunt unele moderne, care vor contribui la calitatea sunetului emis Dolby Digital Plus, Multiroom Link, Bluetooth Audio. Detine 2 difuzoare integrate, iar puterea acestora este de 20 W.

Citeste si despre Horizon 55HL7530U

Desigur ca, acesta are si conexiune moderna, de tip Wi-Fi si Bluetooth, acestea fiind utile pentru a putea conecta televizorul la internet astfel incat sa puteti viziona un continut divers. Sunt necesare si conexiunile din interfata acestuia despre care trebuie spus ca sunt de tip HDMI, USB, care va vor ajuta sa va conectati la aparat.

Daca nu aveti un sa il asezati si va ganditi sa il montati pe un perete, aceasta este o idee foarte buna. Asta pentru ca acesta are o compatibilitate VESA de 200 x 200, aceasta fiind o valoare buna.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Televizor QLED Smart Samsung 55Q65RA este un model pe care merita sa il aveti acasa la dumneavoastra, pretul sau fiind potrivit.