Samsung 40J5000

La o diagonala a ecranului de 102 cm si un pret care sfideaza orice concurenta, tv LED Samsung 40J5000 (Vezi AICI pretul de azi) putem spune ca reprezinta o optiune ideala pentru persoanele care doresc sa se bucure de o rezolutie a imaginii excelenta, dar fara sa provoace un soc in bugetul familiei.

Samsung 40J5000

Despre Samsung 40J5000

Astfel, televizorul Samsung 40J5000 ofera imagini in regim Full HD de o calitate ireprosabila, iar detaliile si culorile vii sunt puse in evidenta prin functiile oferite pe panoul de control al telecomenzii.

Samsung 40J5000
Televizor LED Samsung, 100 cm, 40J5000, Full HD

Fara a fi un televizor din gama smart, dispozitivul celor de la Samsung se comporta ca unul, in sensul in care dispune de functii avansate de control al imaginii, cu posibilitatea programarii inchiderii si deschiderii, precum si a copierii pe stick a grilei de programe, spre exemplu. Dincolo de acestea, dispozitivul se remarca printr-un design simplu, culoarea neagra a carcasei potrivindu-se practic in orice aranjament de interior.

Samsung 40J5000 lateral

Design bazat pe eficienta

La dimensiuni de 922.7 x 530.7 x 72.0 mm fara stand si 922.7 x 554.2 x 170.3 mm cu stand, putem spune ca televizorul Samsung 40J5000 este destul de slim, asta daca luam in considerare si greutatea sa fara stand, de doar 6.4 kg.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

De asemenea, culoarea neagra a carcasei ii confera un aspect elegant, pretabil in orice combinatie si aranjament de interior, chiar si dintre cele cu pretentii. Standul pentru mobilier ii confera o buna stabilitate, acesta find format din doua picioare laterale si nu dintr-unul singur, amplasat central, cum intalnim la majoritatea modelelor din noua generatie de televizoare.

Cat priveste diagonala ecranului, de 102 cm, aceasta se preteaza la incaperi spatioase, functiile de reglaj inteligent al intensitatii culorilor si al luminozitatii facand ca privitul la televizor sa nu mai reprezinte o activitate costisitoare pentru sanatatea ochilor.

Din punct de vedere al functionalitatii, modelul celor de la Samsung nu dispune de niciun buton pe partea frontala, singurul detaliu vizibil fiind sigla producatorului inscriptionata alb pe negru, amplasata la baza ecranului. In rest, toate butoanele si mufele le vom regasi in partea din spate si pe laterala dispozitivului, singurul pe care il vom gasi dedesubt, la baza, spre partea dreapta, fiind butonul de oprire/pornire, cu functie multipla pentru schimbarea programelor si pentru volum.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Conectivitate buna

Sunetul este de o calitate rezonabila, acesta fiind redat printr-un sistem audio incorporat DTS Studio Sound de tip premium Audio 5.1, cu doua boxe de 2 x 10 W.

Nici din punct de vedere al conectivitatii, televizorul nu sta rau, acesta beneficiind de mufe pentru casti audio, pentru microfon, fiind prevazut totodata cu slot pentru cardul digital pentru receptionarea semnalului TV. Nu in ultimul rand, televizorul dispune de obisnuitele mufe SCART si HDMI, dar si de slot USB, cu ajutorul caruia veti putea viziona filmele sau fotografiile preferate direct de pe stick-ul de memorie, fara a mai avea nevoie de conectarea la calculator sau la laptop pentru aceasta.

Aceasta conexiune va este facilitata prin functia ConnectShare Movie, prin care puteti avea acces la un continut variat stocat pe un hard-disk extern ori pe un stick de memorie, direct pe ecranul televizorului si fara un efort prea mare din partea dumneavoastra.

Rezolutie rezonabila si calitate inalta a imaginilor

Din punct de vedere al performantelor, modelul Samsung 40J5000 vine cu o rezolutie Full HD pe 1920 x 1080 pixeli, ceea ce confera o claritate buna imaginilor, cu detalii surprinzatoare. De asemenea, aspectul de 16:9 al ecranului permite vizualizarea in bune conditii a unor imagini panoramice, pretandu-se lejer pentru conectarea la un sistem de tip home cinema.

Nu in ultimul rand, televizorul dispune de functia Wide Colour Enhancer brevetata de cei de la Samsung si cu ajutorul careia calitatea culorilor si a detaliilor va fi substantial imbunatatita. Aceasta este completata de functia Digital Clean View, cu ajutorul careia orice distorsiuni ale imaginii vor fi inlaturate, conferind filmelor sau fotografiilor tale o calitate cat mai inalta posibil.

Imparte imaginea la doi

Dincolo de acestea, modelul Samsung 40J5000 vine cu o serie de functii deja incetatenite pe alte televizoare, precum Picture in Picture, Teletext sau Game Mode, astfel incat sa asigure nu doar o partajare a imaginilor catre restul familiei, cat si pentru un acces rapid la informatii de interes.

Imaginile tale vor capata un plus de realism prin activarea functiei HyperReal, in vreme ce urmarirea unui serial ori a unui documentar pe Discovery vor deveni o adevarata placere prin activarea modurilor speciale pentru Film sau Natural. Nu in ultimul rand, televizorul dispune de functia de reglaj Dynamic Contrast, dar si Clear Motion Rate, cu ajutorul carora imaginile vor capata un plus de claritate.

Concluzii Samsung 40J5000

Daca la toate acestea mai adaugam functia de inchidere automata si consumul redus de energie, putem sune ca modelul Samsung 40J5000 poate reprezenta o optiune buna de luat in calcul, in cazul in care dorim sa beneficiem de culori senzationale, acompaniate de un sunet si reglaje pe masura.

8 Total Score
Samsung 40J5000, realitatea la rezolutie Full HD si diagonala de 102 cm

Un televizor elegant si modern, Samsung 40J5000 uimeste prin calitatea imaginilor si diagonala mare versus pretul mai mult decat accesibil

PROS
  • Pret accesibil
  • Reglaje multiple ale imaginii
  • Buna stabilitate a standului de mobilier
  • Prezenta slotului USB
CONS
  • Lipsa functiilor smart
  • Design usor simplist
  • Putere scazuta a difuzoarelor
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply