Samsung 49NU7102

Gasirea unui inlocuitor pentru televizorul cel vechi poate fi o provocare si poate sa implice analiza a numeroase modele insa cu siguranta trebuie ca cel ales sa fie unul modern si cu o durata de viata destul de mare. Samsung 49NU7102 poate fi o varianta foarte avantajoasa si asta pentru ca pozitionarea in categoria celor moderne este vizibila de la distanta.(vezi disponibilitatea)

Samsung 49NU7102

Despre Samsung 49NU7102

Motive pentru care putem considera acest model ca fiind unul avantajos si modern sunt multe si poate fi vorba despre designul sau si finisajele foarte reusite sau poate fi vorba despre caracteristicile functionare care fac din utilizarea Samsung 49NU7102 o experienta cu totul interesanta.

Samsung 49NU7102
Televizor LED Smart Samsung, 123 cm, 49NU7102, 4K Ultra HD

De la aspect la functionare trebuie insa sa fiti de acord si cu ceea ce inseamna pretul de achizitie dar care din fericire este unul destul de usor de acceptat.

Despre Samsung 49NU7102

Dincolo de pretul Samsung 49NU7102

Citeste si despre NEI 40NE6000

Chiar daca foarte multi folosesc ca si criteriu principal de selectie a unui electronic sau electrocasnic pretul de achizitie in cazul unui astfel de model nu este deloc o problema. Ceea ce face ca raportul dintre pret si calitate sa fie unul avantajos poate fi pentru inceput caracteristica Smart a acestui model si mai mult decat atat poate fi vorba despre posibilitatea de a naviga pe internet cu ajutorul Samsung 49NU7102 fara nici un fel de probleme.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ca si elemente ce sunt legate in mod direct de aceasta latura smart avem sistemul de operare de tip Tizen OS, caracteristici precum Procesorul Quad Core, Web Browser, functia de Mirroring dar si ConnectShare. Accesul la internet nu ar fi posibil cu siguranta fara prezenta tehnologiei Wi-Fi integrate si care este completata si de o functie LAN.

Pentru toate conexiunile posibile avem de apreciat si slotul CI+ pentru canale digitale dar si 3 sloturi HDMI si doua porturi USB. In egala masura pe langa posibilitatea ca prin aceste porturi sa conectati un device sau un sistem audio-video sau o consola de jocuri sa profitati si de playerul multimedia integrat pe care il are Samsung 49NU7102.

Citeste si despre Horizon 32HL7320H

Un smart Tv este ceva modern si de dorit in majoritatea locuintelor insa poate fi vorba de mult mai multe lucruri decat atat in cazul acestui model. Aveti posibilitatea de a va bucura si de ceea ce inseamna o rezolutie uimitoare fiind vorba despre cea mai ridicata si mai exact despre faptul ca veti avea o rezolutie Ultra HD 4K.

Cum nu doar rezolutia conteaza veti avea si partea de caracteristici superioare ale imaginii precum Natural Mode Support, Mega Contrast, UHD Engine, HDR powered by HDR10+. In cazul in care aveti nevoie si de cunoasterea partii de sunet care insoteste imaginile veti avea un sistem audio Stereo de 20W Dolby Digital Plus.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Avand astfel de posibilitati nu mai trebuie decat sa il pozitionati corespunzator si asta pentru ca Samsung 49NU7102 este un model cu un ecran de 123cm in diagonala si astfel care masoara 1102.8 x 716.4 x 261.3 mm cu standul sau si de 1102.8 x 637.8 x 59.7 mm fara stand si poate la prinderea cu sistemul VESA 200×200.