LG 55SJ850V

Superlativele nu isi mai au rostul atunci cand vorbim despre televizorul Super UHD Smart LG 55SJ850V, in care imaginile senzationale se imbina cu functiile si facilitatile oferite, oferind distractie intregii familii.

LG 55SJ850V

Despre LG 55SJ850V

Construit pe rezolutie 4K UHD, televizorul celor de la LG ofera un continut de exceptie pe cei 130 cm diagonala a ecranului, intreaga famlie si prietenii invitati bucurandu-se de continut premium, prin intermediul noilor tehnologii permise de un sistem de operare de ultima generatie. De asemenea, asa cum ne-a obisnuit, LG vine, prin modelul 55SJ850V, cu un design impresionant, menit sa impresioneze inca de la prima atingere a butoanelor telecomenzii.

Slim si ergonomic

Din punct de vedere al designului, televizorul LG 55SJ850V este o adevarata aparitie in orice incapere, fiind pe cat de mare, pe atat de slim si de ergonomic, putandu-se plia pe orice mobilier si in orice tip de aranjament interior. Astfel, la dimensiuni de 1229 x 58.2 x 708 mm fara stand si 1229 x 245 x 763 mm cu standul montat, televizorul poate fi considerat un adevarat atlet, judecand dupa cei 139 cm diagonala a ecranului si greutatea de doar 19 kg. Marginile cromate ii confera un aspect elegant, in vreme ce suportul, chiar daca aparent pare destul de fragil, de forma curbata, ii confera dispozitivului o buna stabilitate atunci cand il asezam pe comoda sau pe masa special destinata. Practic, privit din fata, televizorul confera o imagine placuta chiar si fara sa ruleze vreun program la el. Singurul detaliu care strabate rama subtire in nuante cromate este sigla producatorului sud-coreean, amplasata discret, chiar pe mijloc. In rest, nu observam niciun fel de butoane la suprafata, toate comenzile si mufele destinate conectarii fiind discret amplasate pe partea dorsala.

LG 55SJ850V
Televizor Super UHD Smart, 139 cm, 4K Ultra HD si carcasa alba

Un panou intreg destinat conectivitatii

Astfel, daca pe partea din fata nimic nu ne lasa impresia ca televizorul ar putea fi conectat prin fir la retea sau la vreun alt dispozitiv, pe partea din spate a carcasei vom regasi un panou intreg, in care avem:

 • Mufa pentru conectare la retea
 • Slot pentru cartela digitala
 • Iesire audio digitala (optica)
 • Doua mufe USB 3
 • Doua mufe HDMI
 • Mufe pentru antena, microfon si casti audio
 • Mufa mini-jack pentru casti

Rezolutie de exceptie

Din punct de vedere al imaginii, televizorul LG 55SJ850V iti ofera aproape maximum de calitate pe care il poti obtine de la un dispozitiv din aceasta gama. Astfel, display-ul plat in diagonala generoasa, de 139 cm, iti va oferi imagini vibrante in format 4K ULTRA HD, cu o rezolutie de 3840 × 2160 pixeli. Densitatea mare de pixeli este dublata insa de o serie de caracteristici superioare ale imaginii, printre care amintim True Motion refresh 200, Nano Cell Display sau Dolby Vision. Astfel, imaginile tale vor capata un plus de culoare si de realism, facand ca miscarea cadrelor si a personajelor de pe ecran sa devina cat mai reala cu putinta.

Tehnologii noi

Nu in ultimul rand, modelul LG 55SJ850V introduce noi standarde pentru televizoarele smart, unul dintre acestea fiind reprezentat de tehnologia Nano Cell. Aceasta poate reproduce mai multe nuante de culori, abordand insa o gradatie mai fina, cu un rezultat de-a dreptul impresionant, constand in peste un miliard de culori. Totodata, afisajul de tip 4K Nano Cell ofera utilizatorilor imagini mai clare si mai realiste, maximizand totodata conditiile de luminozitate si vizualizare, imaginile putand fi accesibile la aceeasi calitate, indiferent din ce unghi al camerei privesti spre ecran.

HDR Active si Dolby Vision

Alte puncte forte ale televizorului LG 55SJ850V sunt legate de continutul HDR premium oferit prin tehnologia Dolby Vision. Compatibila cu tehnologiile HDR10 si HLG, Dolby Vision permite prelucrarea imaginilor cadru cu cadru, pentru o experienta de vizualizare cat mai intensa si mai apropiata de realitate.

Bogatia imaginii, prin Billion Rich Colors

Un alt avantaj al televizorului LG 55SJ850V il reprezinta imaginile sale vii si bogate in detalii. Acest lucru este posibil astazi prin tehnologia Billion Rich Colors care, asa cum ii spune si numele iti poate oferi pana la un miliard de culori si nuante diferite, asigurand totodata o ajustare mai fina a acestora.

Un sistem de operare usor de accesat

In fine, televizorul LG 55SJ850V vine cu un sistem de operare pe cat de simplu pe atat de intuitiv, care anticipeaza nevoile utilizatorilor in cautarea continutului adecvat. Este vorba de webOS 3.5, cu ajutorul caruia poti beneficia de continut premium de la furnizorii de Content Store, portalul de achizitii al celor de la LG, prin care poti avea acces la jocuri, stiri si informatii si aplicatii de top.

Concluzii

Unul dintre cele mai bune televizoare din punct de vedere al raportului pret calitate, modelul LG 55SJ850V poate sa multumeasca si pe cei mai pretentiori utilizatori. Cu toate acestea un model cu sistem de operare Android, precum Sony Bravia 49XE9005 poate aduce satisfactii mult mai mari si o multime de aplicatii comune cu smartphone-ul.

LG 55SJ850V

LG 55SJ850V

LG 55SJ850V

9 Total Score
LG 55SJ850V - excelent din toate punctele de vedere

Elegant prin carcasa alba, modern prin functii si caracteristici, performant prin imaginea impecabila afisata si accesibil datorita pretului.

PROS
 • Design elegant
 • Rezolutie buna
 • Tehnologii noi implementate
 • Unghi bun de vizualizare
CONS
 • Consum relativ mare
 • Telecomanda Magic Remote neinclusa in pachetul de baza
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply