Horizon 28HL5300H

Horizon 28HL5300H (cel mai bun pret al momentului) este un televizor HD de dimensiuni mici disponibil la un pret foarte bun. In ciuda faptului ca nu apartine unui brand celebru, acesta este unul din cele mai atractive din categoria sa de pret. Horizon este un brand mai putin cunoscut, dar prezent insa pe piata de ani buni. Multi dintre noi am crescut alaturi de aceste televizoare, si iata ca producatorul se adapteaza acum tendintelor si are in portofoliu o gama larga de modele plate, dotate cu tehnologii de top.

Horizon 28HL5300H

Despre Horizon 28HL5300H

Raportul calitate-pret a ramas o caracteristica de baza in alegerea unui televizor. Modelele de la Horizon au preturi cu sute bune de lei mai mici decat cele ale unor branduri mai renumite, oferind in acelasi timp o experienta de vizionare superioara asteptarilor. Cu diagonala sa de 71 cm, Horizon 28HL5300H este numai bun pentru a juca si rolul de monitor. Designul sau compact cu dimensiunile de 740 x 65 x 440 mm si greutatea de doar 5.5 kg il fac ideal pentru acest lucru. Modelul Horizon nu este doar compact, ci arata in acelasi timp si foarte elegant.

Horizon28HL5300H
Televizor LED 71 cm, HD, non Smart dar cu imagini impresionante

Ecranul este plat si aduce un aer foarte modern. Sistemul de fixare prin picioare laterale reprezinta unul din punctele forte ale design-ului. Intreaga constructie este realizata dintr-un plastic de calitate buna. Plasticul este robust si inspira fiabilitatea.

Horizon 28HL5300H lateral

Ecranul HD este adaptat anului 2017 si ofera o experienta foarte atractiva de vizionare. Acesta are o rezolutie de 1366 x 768 de pixeli si o luminozitate de 200 cd/m². Contrastul dinamic este de 1000:1, iar unghiurile de vizualizare sunt de 170 / 160 grade.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Ecranul ofera astfel un echilibru foarte bun si indeplineste toate criteriile pentru a reda imagini de calitate excelenta. Culorile redate au un nivel ridicat de naturalete, ceea ce contribuie foarte mult la redarea unor cadre cat mai realiste. Iar acest lucru este de apreciat. Filmele, serialele sau meciurile se vad perfect si sunt mult mai captivante.

Televizorul ocupa un rol esential pentru divertismentul de acasa, iar Horizon 28HL5300H trateaza acest lucru cu foarte multa seriozitate. Este foarte atractiv sa vedem un model accesibil care reda imagini atat de bune.

Pentru a se putea conecta la diferite surse in vederea redarii de continut, televizorul Horizon 28HL5300H este dotat cu o serie foarte variata de porturi. Gasim asadar 1 port HDMI, 1 intrare PC, 1 intrare Scart si o intrare USB. Acestea fac posibila redarea de continut de pe calculator, laptop, HDD extern, USB, consola de joc , camera foto, telefon, tableta etc.

Conectivitatea extinde mult posibilitatile de utilizare ale televizorului, transformandu-l intr-un adevarat centru de divertisment. Serile de film sunt mai captivante pe ecranul televizorului, iar redarea se poate face simplu de pe stick sau direct de pe calculator sau laptop.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe partea audio gasim difuzoare stereo cu puterea de 6W. Sunetul nu este cea mai buna dotare a modelului, dar atinge insa un nivel acceptabil. Televizorul Horizon 28HL5300H este dotat cu un player multimedia si poate reda fara probleme muzica de pe calculator, mp3 etc.

O dotare foarte atractiva si foarte utila este aceea ca pentru redarea canalelor digitale nu este necesara conectarea la un decodor extern. Televizorul Horizon 28HL5300H este dotat cu un slot CI+ si un decodor digital, permitand astfel redarea canalelor digitale printr-un simplu card oferit de distribuitorul de cablu. Asta inseamna ca nu mai avem nevoie nici de un receiver extern si nici de cabluri. Utilizarea este mult mai comoda si mai usoara.

Nu in ultimul rand, Horizon 28HL5300H vine insotit de o garantie de 3 ani. Prin urmare, producatorul ofera o asistenta suplimentara clientilor. Daca in mod obisnuit garantia este de 2 ani, in cazul de fata aceasta este de 3. Ne putem baza astfel pe un nivel superior de incredere.

Concluzii

Horizon 28HL5300H este un televizor HD de dimensiuni mai mici, disponibil la un pret excelent. Calitatea imaginii este superioara, precum si conectivitatea. Modelul este foarte atractiv si nu dezamageste din niciun punct de vedere. Dimpotriva, am putea spune ca acesta reprezinta o surpriza foarte placuta. Horizon a reusit sa lanseze un televizor de buget redus care poate face competitie modelelor de brand. Constructia sa este de asemenea calitativa si moderna, asa ca pachetul este complet. Daca mai avem in vedere si garantia de 3 ani, televizorul este chiar de nerefuzat. Oricine isi doreste un televizor HD de mici dimensiuni ar trebui sa aiba in vedere acest model Horizon.

7.5 Total Score
Horizon 28HL5300H - Bun, Ieftin si Modern

Pentru cei care doresc un televizor pentru calitatea imaginilor, pentru culorile vii dar si pentru designul modern, Horizon 28HL5300H este modelul perfect, acum la un pret redus si transportul inclus

PROS
  • design modern si fiabil, de calitate buna
  • imagini HD superioare
  • nivel foarte bun de pret
CONS
  • nu are functii smart
  • dimensiuni mai reduse
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply