Wellington 40UHDV296SW: televizor smart care merita

Wellington 40UHDV296SW
Televizor LED Smart Wellington, 101 cm, 40UHDV296SW, 4K Ultra HD

wellington 40uhdv296sw vedere fataCele mai apreciate dispozitive din ziua de azi  sunt cele care poarta atributul de smart. Iar aceasta regula se aplica si in cazul televizoarelor. Atunci cand oamenii se afla in cautarea unui televizor bun, ei sunt foarte pretentiosi. Acest lucru inseamna ca televizorul trebuie sa fie performant si sa redea intr-o maniera excelenta imaginile. Iar daca va intrebati ce model ar trebui sa alegeti, va recomandam LED Smart Wellington 40UHDV296SW, un televizor care ocupa un loc fruntas in topul preferintelor din ultima vreme. Dar haideti sa vedem de ce stau lucrurile astfel, in cazul acestui dispozitiv considerat inteligent.

Despre Wellington 40UHDV296SW

Eficienta este data de tehnologia de tip 4K, ce duce la obtinerea unor imagini absolut perfecte. Culorile sunt vii si intense, ceea ce permite ca fiecare detaliu sa fie surprins atent. Desigur, atunci cand vine vorba de calitatea imaginii, un rol important este jucat si de ecranul de tip LED, care face parte din ultima generatie, fiind extrem de subtire, pentru a se integra usor in orice incapere. De asemenea, acest lucru face ca televizorul sa fie si foarte usor de transportat, avand o dimensiune cat se poate de potrivita.

wellington 40uhdv296sw vedere inclinata

Fiind inteligent, televizorul poate fi folosit pentru a accesa aplicatii la fel de smart, indiferent ca este vorba de site-uri de socializare precum Facebook si Twitter sau de alte asemenea aplicatii. Desigur, pentru ca acest lucru sa fie posibil, aveti nevoie de o conexiune buna la Internet.

Televizorul LED Smart Wellington 40UHDV296SW si conexiunile de care dispune

Un alt atu demn de mentionat este conectarea foarte usoara a TV-ului la celelalte dispozitive, cum ar fi tableta sau smartphone-ul. In felul acesta, dupa ce va intoarceti dintr-o calatorie in care ati facut multe poze, puteti reda aceste fisiere direct pe ecranul televizorului. Practic, acest lucru este de departe cel mai apreciat atu al televizoarelor, mai ales avand in vedere faptul ca nu toate sunt capabile de acest lucru.

Iar daca v-ati plictisit de ce ruleaza la televizor sau pur si simplu nu va puteti identifica deloc cu acele programe, o idee buna este sa downloadati filmele, serialele sau emisiunile care va plac si sa le puneti pe un stick (un USB). Acest televizor se dovedeste de mare folos in zilele reci, cand nu aveti chef de iesit in oras si preferati sa va invitati prietenii acasa si sa urmariti impreuna un film.

Contrastul dinamic contribuie si el la calitatea de care va vorbeam anterior, acesta fiind de 5000:1, iar luminozitatea fiind de 350cd/mp. Timpul de raspuns al televizorului este de 8 ms, ceea ce contribuie la conturarea ideii de eficienta. In ceea ce priveste aspectul imaginii, acesta este de 16:9.

Nu putem incheia prezentarea televizorului LED Smart Wellington 40UHDV296SW fara a mentiona cateva detalii legate de sunet. Sunetul este de departe la fel de important ca si imaginea, iar acest lucru il face un adevarat must atunci cand vine vorba de orice fel de experienta multimedia. Mai precis, sistemul audio face parte din categoria Dolby Digital + si este clar ca acesta este capabil sa redea totul perfect.

9 Total Score
Wellington 40UHDV296SW

Chiar merita sa investiti in modelul 40UHDV296SW de la Wellington. Un televizor elegant care se integreaza usor in orice design. Functii multiple care justifica o calitate excelenta a produsului: smart, LED, diagonala 101 cm, luminozitatea fiind de 350cd/mp, timpul de raspuns al televizorului este de 8 ms, aspectul imagii 16:9.

PROS
  • Rama subtire si eleganta
  • Tehnologie de tip 4K
  • Luminozitatea este de 350 cd/mp
CONS
  • Porneste ceva cam greu
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply