Sencor SLE2462: isi surprinde placut utilizatorii

Sencor SLE2462
Televizor LED Sencor, 60 cm, SLE2462, HD
sencor SLE2462 vedere fataAlegerea unui dispozitiv precum un televizor nu a fost niciodata o decizie simpla, mai ales ca durata de viata acestui produs este una destul de mare. Daca un televizor este ingrijit corespunzator, el poate fi folosit pana la mai bine de zece ani. Insa, nu toate tipurile de dispozitive se dovedesc atat de rezistente si indraznete. Cele mai multe sunt create de asa natura incat sa se supuna uzurii morale planificate. Ce este mai exact aceasta? Este un fel de strategie pe care producatorii se presupune ca o adopta pentru a programa dispozitivele sa aiba nevoie de reparatii dupa o anumita perioada (in special dupa ce garantia expira). Iar daca sunteti in cautarea unui televizor bun, care sa vina si cu un design placut, dar si cu performante peste medie, o idee buna este investirea in Sencor SLE2462.

Despre Sencor SLE2462

Este un televizor care arata bine. Acesta are culoarea negra si o dimensiune care poate fi catalogata drept potrivita. Asadar, el este nici prea mare, nici prea mic. Poate fi folosit atat pentru uzul propriu, ceea ce va ofera ocazia sa-l asezati in propriile locuinte, cat si pentru a fi asezat in diverse cafenele sau restaurante. De asemenea, mai nou este o tendinta destul de des intalnita in randul celor care locuiesc la casa si anume asezarea unui televizor in gradina sau in curte. Acesta poate fi folosit pentru a organiza o seara de filme cu prietenii sau un maraton din serialul preferat.

Televizorul cu LED Sencor SLE2462 este un model simplu, de culoare

Chiar daca acest televizor este unul de tipul non smart, tot are o multime de caracteristici care il fac sa fie eficient. In primul rand, putem vorbi de diagonala sa de 60 cm si de rezolutia de tip High Definition (HD). Ce inseamna aceasta rezolutie? Inseamna imagini redate perfect, ca si cum ar fi rupte din realitate. Culorii sunt vii, bazate pe un contrast bine realizat, dar fara a crea acel efect de fals. Si apropo de contrast, acesta este de tipul 1000000:1.

Aspectul imaginii este de 16:9, in timp ce ecranul vine cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Iar una dintre optiunile care fac ca imaginea sa fie redata perfect este Active Noise Reduction. Aceasta este utilizat pentru a reduce ceea ce poarta numele de „bruiaj” atunci cand vine vorba de o imagine.

Unghiul de vizibilitate este este 178/178 grade, ceea ce permite ca utilizatorii sa poate avea o vedere perfecta chiar si atunci cand stau intinsi. De asemenea, stiti foarte bine acele momente in care va vin in vizita mai multi prieteni sau mai multe rude si vreti sa va uitati impreuna la un film. Iar de multe ori se intampla ca cei care stau in partea de margine nu pot vedea foarte bine la televizor. Ei bine, acest lucru nu mai este valabil in cazul modelului LED Sencor SLE2462, un televizor care si-a propus sa-si surprinda placut utilizatorii, indiferent din ce categorie provin.

7 Total Score
Sencor SLE2462

Televizor LED Sencor SLE2462 - un televizor pentru toate buzunarele. Achizitioneaza acum acest model si vei ramane placut surprins. Diagonala de doar 60 cm, dar imagine foarte buna, Active Noise Reduction.

PROS
  • Imagine destul de buna
  • Pret exceptional
CONS
  • Sunet slab
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply